ADA Prémium Santiago U alakú ülőgarnitúra

10% kedvezmény

Az ADA Prémium Santiago U alakú ülőgarnitúra a családi összejövetelek központi eleme, a kényelmes és valódi pihenés garanciája otthonában. Különlegessége a fabetét megjelenése az ülőfelület alatt. Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani. Több száz fajta színben és sok méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SANTIAGO ADA Prémium U alakú ülőgarnitúra a családi összejövetelek központi eleme.

Éppen ezért egyáltalán nem véletlen, hogy az ADA Prémium modellek közül ez az egyik legkedveltebb garnitúra a vásárlóink körében. Az U alak a családok kedvence és a vidám esték, a meghitt hangulat lelke. A SANTIAGO ADA Prémium U alakú ülőgarnitúra nagy alakja ellenére is légies, könnyed kinézetű. Valódi 21. századi design, melynek alapját egy kiemelkedően erős anyag, a tömörfa képezi.

Egyik jellemzője, hogy elvehető párnás és designhoz illő nyaktámasszal is kiegészíthető. Alapvetően kicsit nagyobb ülésmélységű, laza kárpitozású ülőgarnitúra, amely ágyfunkcióval ugyan nem rendelkezik, de a párnák elvételével megfelelő mélység alakítható ki még az alváshoz is. Díszítő fabetétei tölgyfából és diófából is készülhetnek.

NOSAG acél hullámrugózat az alapja és kétféle keménységű – lágy- és kemény hideghab komforttal rendelhető.

Sokféle magas kopásállóságú szövettel rendelhető, melyek közül szintén többféle választható. Ilyen például a hagyományosan, illetve vízzel tisztítható vagy a védett kárpittípus is. De, ha valaki ezek közül nem tudna választani, akkor több bőrtípus közül is bátran választhat számára megfelelőt.

A variálhatósága is népszerűvé teszi.

Mert a SANTIAGO ADA Prémium U alakú ülőgarnitúra összeállításai sokféle méretet és sokféle L, illetve U alakú kivitelt tesznek lehetővé. Mindezek mellett már  az L alak is több méretben és az U alak is több méretben kérhető. Elérhető a termékváltozatok között az úgynevezett kettes kanapé is, de maga a kanapé alapból is 3 méretben választható.

Lábai is kétféle  krómozott vagy matt fekete – felülettel rendelhetők (fémből) és lábtartó választható kiegészítőelemként. Akinek pedig még ez sem lenne elég, az kérhet vese/derékpárnát, fejtámlát vagy akár puffot is a SANTIAGO Prémium U alakú ülőgarnitúra mellé.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben:

Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?