ADA Prémium Santiago U alakú ülőgarnitúra

2 863 500 Ft

Az ADA Prémium Santiago U alakú ülőgarnitúra a családi összejövetelek központi eleme, a kényelmes és valódi pihenés garanciája otthonában. Különlegessége a fabetét megjelenése az ülőfelület alatt. Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani. Több száz fajta színben és sok méretben és felállásban elérhető.

5. kategóriás szövettel a 224*335*182 cm-es méretben, Natúr dió 320 fabetéttel az ára:

Ár: 2.863.500 Ft

A további méretek, és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SANTIAGO ADA Prémium U alakú ülőgarnitúra a családi összejövetelek központi eleme.

Éppen ezért egyáltalán nem véletlen, hogy az ADA Prémium modellek közül ez az egyik legkedveltebb garnitúra a vásárlóink körében. Az U alak a családok kedvence és a vidám esték, a meghitt hangulat lelke. A SANTIAGO ADA Prémium U alakú ülőgarnitúra nagy alakja ellenére is légies, könnyed kinézetű. Valódi 21. századi design, melynek alapját egy kiemelkedően erős anyag, a természetben található tömörfa képezi.

Egyik jellemzője, hogy elvehető párnás és designhoz illő nyaktámasszal is kiegészíthető. Alapvetően kicsit nagyobb ülésmélységű, laza kárpitozású ülőgarnitúra, amely ágyfunkcióval ugyan nem rendelkezik, de a párnák elvételével megfelelő mélység alakítható ki még az alváshoz is. Díszítő fabetétei tölgyfából és diófából is készülhetnek.

NOSAG acél hullámrugózat az alapja és kétféle keménységű – lágy- és kemény hideghab komforttal rendelhető.

Sokféle magas kopásállóságú szövettel rendelhető, melyek közül szintén többféle választható. Ilyen például a hagyományosan, illetve vízzel tisztítható vagy a védett kárpittípus is. De, ha valaki ezek közül nem tudna választani, akkor több bőrtípus közül is bátran választhat számára megfelelőt.

A variálhatósága is népszerűvé teszi.

Mert a SANTIAGO ADA Prémium U alakú ülőgarnitúra összeállításai sokféle méretet és sokféle L, illetve U alakú kivitelt tesznek lehetővé. Mindezek mellett már  az L alak is több méretben és az U alak is több méretben kérhető. Elérhető a termékváltozatok között az úgynevezett kettes kanapé is, de maga a kanapé alapból is 3 méretben választható.

Lábai is kétféle  krómozott vagy matt fekete – felülettel rendelhetők (fémből) és lábtartó választható kiegészítőelemként. Akinek pedig még ez sem lenne elég, az kérhet vese/derékpárnát, fejtámlát vagy akár puffot is a SANTIAGO Prémium U alakú ülőgarnitúra mellé.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?