TOM TAILOR Classic Button franciaágy

A TOM TAILOR CLASSIC BUTTON ÁGY egy fiatalos vonalú modell, mely magán hordozza a Tom Tailor design elemeit. Tom Tailor Classic Button ágy üzletünk egyedi terméke hazánkban csak mi forgalmazzuk.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A TOM TAILOR CLASSIC BUTTON ÁGY egy fiatalos vonalú modell, mely magán hordozza a Tom Tailor design elemeit. Maga az ágy egy ágykeret és egy fejvég összekapcsolásából áll. Ebbe szükséges még egy ágyrács és matrac. Ez a két dolog az, ami igazán meghatározza a fekvés minőségét.

A Tom Tailor Classis Button ágy sokféle bevonattal és sokféle méretben rendelhető. Ágyneműtartó nélküli modell. Lehet különböző naturálisabb vagy fényesebb, vastagabb vagy vékonyabb hatású szövetekkel sok-sokféle színben. Ezen kívül vannak még különleges lemosható anyagaink is. Bőr kárpitozással ez a modell nem rendelhető. Az ágynak króm lábai vannak és az ágykeret sarkában kicsi fém Tom Tailor logó látható.

Többféle méretben rendelhető modell! Lásd a mérettáblázatot!

Ágyrács ajánlatunk. TTL R01 és TTL R02

TTL R01 ágyrács 17 cm magas. A kerete rétegelt lemez, mely magas strapabírású. 14 rácsból áll, melyek többszörösen rétegelt lemezek és melyek rugalmas gumi sapkákban végződnek. 3 zóna különül el egymástól. Egyénileg szabályozható a medence környékén a rács erőssége. A rácsok középvonalában erősítés található. 130 kg testsúlyig ajánlott.

TTL R02  ágyrács 17 cm magas. A kerete rétegelt lemez, mely magas strapabírású. 14 rácsból áll, melyek többszörösen rétegelt lemezek és melyek rugalmas gumi sapkákban végződnek. 3 zóna különül el egymástól. Egyénileg szabályozható a medence környékén a rács erőssége. A rácsok középvonalában erősítés található. 130 kg testsúlyig ajánlott. Manuálisan állítható fej és lábvéggel.

Ajánlott matracok: TTMA 01, TTMA 02 és TTMA03

TTMA 01  matrac magassága 16 cm. Ez egy 5 zónás habmatrac. Levehető a huzata és mosható. Közepes keménységű, jó minőségű matrac. Allergiásoknak különösen ajánlott. Téli és nyári oldala is van.

TTMA 02 A matrac magassága 16 cm. Ez egy 7 zónás habmatrac. Levehető a huzata és mosható. Közepes keménységű, jó minőségű matrac. Téli és nyári oldala is van. A fej-, láb és a medencei zónában különböző

TTMA02 A matrac magassága 19 cm. Ez egy 5 zónás táskarúgós matrac. Levehető a huzata és mosható. Közepes keménységű, jó minőségű matrac. Téli és nyári oldala is van. Allergiásoknak ajánlott.

MÉRETTÁBLÁZAT

A méretek mindig a standard matracméretekhez vannak megadva. Ez azt jelenti, hogy összességében maga az ágykeret természetesen nagyobb.

Tudunk különböző ágyrácsot és matracot is ajánlani az ágyhoz. A fejvég magassága 100 cm, a keret magassága 43 cm. A keretben a matrac, illetve az ágyrács különböző magasságba állítható be.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?