TOM TAILOR Cushion Box franciaágy

A Tom Tailor Cushion Box ágy egy design boxspring ágy, amely egy ágyneműtartó nélküli modell. Az ár tartalmazza az alapmatracot, a szoknyaszerű, alsó takarót, de nem tartalmazza a vékony topper matracot, mert azt külön kell rendelni.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Cushion Box termékünk egy design boxspring ágy, amely egy ágyneműtartó nélküli modell. Az ár tartalmazza az alapmatracot, a szoknyaszerű, alsó takarót, de nem tartalmazza a vékony topper matracot, mert azt külön kell rendelni. Többféle matracmérethez választható az alap. A kárpitozás kérhető textilbőrrel és szövettel is, többféle színben. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk Önöknek a kiválasztott ágyalap mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók.

A Rio Design magas minőségű, egyedi design bútor kínálatából olyan hálószobát rendezhet be magának, melyben valóban feltöltődhet.

Nem utolsó sorban mindezt rendkívül kedvező áron.

A Tom Tailor Cushion Box ágy mellé üzletünkben található lámpafüggönydísztárgytükörfestmény termékeinkkel segítünk kialakítani az Ön hálószobáját és megteremteni a kikapcsolódást nyújtó atmoszférát. A kiválasztásnál nem csak a méret az, ami fontos. Az igazi pihentető alváshoz szükséges a megfelelő ágyrács és matrac kiválasztása is.

Az egyedi méretezésű ágyak esetében pedig még inkább figyelni kell, hogy a

További hálószoba design ötletekért látogasson el a Facebook és Instagram oldalunkra

 

MÉRETTÁBLÁZAT

Rendelhető méretek: 140/160/180/200*200 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?