TOM TAILOR BIG CUBE kanapé

25% kedvezmény
2 hétig

A Tom Tailor Big Cube kanapé kéderes varrású, szögletes vonalvezetésű, fiatalos ülőgarnitúra.
A TOM TAILOR Big Cube kanapéja Magyarországon kizárólagosan csak a RIO art & design bútorstúdióban rendelhető kanapé. A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék a MaxCity lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben kipróbálhatók.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Big Cube kanapé tulajdonságai

A kanapé extra nagy méretben is választható, vagyis 300 cm hosszú és 122 cm mélységű. Ezt a méretű Big Cube kanapét, még nagyobbítható ülőfelülettel is el lehet látni. L-es méretben ugyanez a kanapé 270 cm, M-es változata pedig 240 cm hosszú. Mindkét méretet szintén lehet nagyobbítható ülőfelülettel is választani. A nagyobbítható ülőfelület által kényelmes egyszemélyes fekhelyként szolgál a Tom Tailor Big Cube kanapé.

A kanapékhoz kétféle méretben lehet puffot is rendelni. Választható egy karfás, kisebb sarok elem is, mely fotel funkciót tölthet be.

A kanapéhoz stílusában nagyon hasonlít a Tom Tailor Soft Cube garnitúra, mely sarok és kanapé változatban rendelhető, akár vendégággyal is.

Praktikum és design egy garnitúrában

A kanapé egyediségét a kéderes varrása és kissé kubusos vonalvezetése adja.  A kanapé alapváltozatban RG 30 habbal készül. Akik még ennél is keményebb habot szeretnének, azok RG 40 és RG 50 hideghabot választhatnak, felár ellenében. Ajánlani tudjuk hozzá a Tom Tailor Soft Cube kollekciót, mely tartalmaz több, kisebb méretű kanapét, és sarok ülőgarnitúrát szintén több méretben.

A kanapé választható formai és funkcionális elemei

 • extra nagy kanapé háromféle méretben
 • egy karfás fotel
 • ülőke több méretben
 • különböző üléskeménység

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület. Erre kerül a RG 30 hab, majd egy speciális üléskárpit, amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig, maga a kárpitozás. Hideghabot rendelhetnek azok a vásárlók, akik kemény ülőfelületet szeretnének.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal.

Javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
 2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?