TOM TAILOR HEAVEN STYLE XL

634 500 Ft

A Tom Tailor ülőgarnitúrák közül ez az egyik legkedveltebb, mely Nyugat-Európan is csak néhány helyen kapható. Tom Tailor Heaven Style XL ülőgarnitúra Magyarországon a RIO art & design üzletben megvásárolható és kipróbálható ülőgarnitúra.

302*221 cm-es ágyfunkciós és ágyneműtartós ülőgarnitúra 5.kategóriás szövettel az eredeti ár: 746.500 Ft helyett, 634.500 Ft

302*221 cm-es ágyfunkció és ágyneműtartó nélküli ülőgarnitúra 5.kategóriás szövettel az eredeti ár: 689.100 Ft helyett, 585.800 Ft

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra tulajdonságai

Mély ülőfelületű, fiatalos ülőgarnitúra. A Tom Tailor Heaven Style egyenes vonalait a hátpárnák lágy vonala teszi egységessé, az átlagostól eltérő mélyebb ülésmélység pedig, kényelmes pihenést biztosít. 112 cm mély ez az ülőgarnitúra, ezért a magasabb vásárlók is nagyon szeretik az ülőgarnitúrát.

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra S, M, XL méretben rendelhető. Többek között, ezen tulajdonságoknak is köszönhető a folyamatos érdeklődés a modell iránt. Vendégeinknek is kényelmes fekhelyet tudunk biztosítani, mivel ággyá alakítható változatban is kérhetjük a garnitúrát. Kisebb ágyneműtartót is kérhetünk még bele, mely szintén nagyon hasznos. A hátpárnák benne vannak az árban. Több méretben választhatunk ülőkét az ülőgarnitúrához, a puffra pedig plexi lapot lehet rendelni, ezt rátéve dohányzóasztalként is használhatjuk az ülőkét.

Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra kényelmes pihenést biztosít otthonunkban. A többféle rendelhető méret miatt, kisebb nappalikba és nagyobb terekbe is tervezhetjük. Ráadásul vendégággyal és ágyneműtartóval kiegészíthető az ülőgarnitúra. Az ülőgarnitúra egyenes vonalvezetésű, modern kubusos formájú. A hátpárnák benne vannak az ülőgarnitúra árában. Választhatunk az ülőgarnitúrához két méretben puffot is, mely lábtartóként, ülőkeként is szolgál. A puffra plexi lapot is kérhetünk, így asztalkaként is tudjuk használni.

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • sarok ülőgarnitúra több méretben
 • vendégágy-funkció
 • ágyneműtartó
 • 2-féle puff

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja a tömör bükkfa keretbe foglalt acélrugós szerkezet, melyre a szivacsozás kerül, majd az üléskárpit (vlies), nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső egység a választott kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
 2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?