TOM TAILOR HEAVEN STYLE XL

25% kedvezmény
2 hétig

A Tom Tailor ülőgarnitúrák közül ez az egyik legkedveltebb, mely Nyugat-Európan is csak néhány helyen kapható. Tom Tailor Heaven Style XL ülőgarnitúra Magyarországon a RIO art & design üzletben megvásárolható és kipróbálható ülőgarnitúra.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra tulajdonságai

Mély ülőfelületű, fiatalos ülőgarnitúra. A Tom Tailor Heaven Style egyenes vonalait a hátpárnák lágy vonala teszi egységessé, az átlagostól eltérő mélyebb ülésmélység pedig, kényelmes pihenést biztosít. 112 cm mély ez az ülőgarnitúra, ezért a magasabb vásárlók is nagyon szeretik az ülőgarnitúrát.

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra S, M, XL méretben rendelhető. Többek között, ezen tulajdonságoknak is köszönhető a folyamatos érdeklődés a modell iránt. Vendégeinknek is kényelmes fekhelyet tudunk biztosítani, mivel ággyá alakítható változatban is kérhetjük a garnitúrát. Kisebb ágyneműtartót is kérhetünk még bele, mely szintén nagyon hasznos. A hátpárnák benne vannak az árban. Több méretben választhatunk ülőkét az ülőgarnitúrához, a puffra pedig plexi lapot lehet rendelni, ezt rátéve dohányzóasztalként is használhatjuk az ülőkét.

Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra kényelmes pihenést biztosít otthonunkban. A többféle rendelhető méret miatt, kisebb nappalikba és nagyobb terekbe is tervezhetjük. Ráadásul vendégággyal és ágyneműtartóval kiegészíthető az ülőgarnitúra. Az ülőgarnitúra egyenes vonalvezetésű, modern kubusos formájú. A hátpárnák benne vannak az ülőgarnitúra árában. Választhatunk az ülőgarnitúrához két méretben puffot is, mely lábtartóként, ülőkeként is szolgál. A puffra plexi lapot is kérhetünk, így asztalkaként is tudjuk használni.

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • sarok ülőgarnitúra több méretben
 • vendégágy-funkció
 • ágyneműtartó
 • 2-féle puff

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja a tömör bükkfa keretbe foglalt acélrugós szerkezet, melyre a szivacsozás kerül, majd az üléskárpit (vlies), nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső egység a választott kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
 2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?