VELINA ÁGY

A Velina ágy egy elegáns, gombokkal steppelt fejvégű, ágyneműtartó nélküli boxspring ágy, amely ágyneműtartóval nem rendelkezik. Többféle méretben rendelhető és különböző kárpitokkal választható ágy.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Velina ágy egy elegáns, gombokkal steppelt fejvégű, ágyneműtartó nélküli boxspring ágy, amely ágyneműtartóval nem rendelkezik.

Többféle méretben rendelhető és különböző kárpitokkal választható ágy. Textilbőr, szövet és bőr kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek megfelelő kárpitot. A Velina ágy kiváló kiegészítője a modern enteriőröknek. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk vásárlóinknak a kiválasztott ágykeret mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók.

Ehhez a termékhez is választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Rendelhető méretek: 120/140/160/180*200 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  AKCIÓS TERMÉKEINK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?