Uránusz dohányzóasztal cseresznye színű

Uránusz dohányzóasztal cseresznye színű színében eltérő, kivitelezésében egyező az Uránusz 4 részes dohányzóasztal termékünkkel. Érdemes megnézni személyesen!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Közel egy tucat Uránusz dohányzóasztal van fent a weboldalunkon, de a variációk száma ennél sokkal-sokkal több.

Uránusz dohányzóasztal cseresznye színű színében eltérő, kivitelezésében egyező az Uránusz 4 részes dohányzóasztal termékünkkel. Az Uránusz dohányzóasztal cseresznye színű termékünk bükkfából készült. De lehetne akár tölgy fafurnérból vagy felár ellenében dió és egyéb furnéros anyagból is. Továbbá az asztalt különböző színekre lehet pácolni, ami megtartja a fa eredeti mintázatát. A színek közül a cseresznyén kívül választható még a világos dió, a sötét dió, az antik dió, a wenge és a tea szín is.

Az Uránusz dohányzóasztal cseresznye színű mérete kisebb a megszokottnál mert 80 x 80 cm-es az asztallapja, magassága 30 cm. Ez a méret tökéletesen illik a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúráinkhoz. Ha üzletünkben ADA vagy Tom Tailor ülőgarnitúrát vásárol, akkor az ülőgarnitúra lábainak vagy a kárpit színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, így tökéletes összhang teremthető az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal között.

Ez a dohányzóasztal mintadarab volt, ami nagyon megkímélt állapotú és fiókot is tartalmaz, így válik egy praktikus tároló hellyé, amellett, hogy betölti dohányzóasztal funkcióját.

További Uránusz dohányzóasztalainkat is érdemes megtekinteni!

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal? Például üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!

A dohányzóasztalhoz választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpát, szekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Termék galéria

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?