ATLANTA ovális étkezőasztal

Az Atlanta ovális étkezőasztal azok kedvence, akik nem szögletes étkezőasztalt keresnek otthonukba. Az étkezőasztal asztallapja ovális formájú, lakkozott felületű.

Ár: Gyártótól való lekérdezés útján.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Atlanta ovális étkezőasztal azok kedvence, akik nem szögletes étkezőasztalt keresnek otthonukba. Az étkezőasztal asztallapja ovális formájú, lakkozott felületű. Mivel az asztallap lakkozott MDF lapból készült az asztal súlya is viszonylag könnyű. Mindemellett felülete diszkréten fényes. Éppen ezért más magasfényű bútorok mellett is remekül mutat egy étkezőben. De a magas minőséggel kivitelezett megmunkálásnak köszönhetően az MDF lap és a lakkozás is azt támogatja, hogy az asztallap felülete tökéletesen sima. A termék még fehér színe  miatt sem nehezen kezelhető, illetve pontosan a színe miatt bármilyen más színvilág mellett jól mutat. Még akár egy kisebb irodába tárgyalóasztalnak is kiváló választás.

Az Atlanta ovális étkezőasztal úgynevezett középlábas étkezőasztal. Ez azt jelenti, hogy középen egy darab lábon áll, amelynek van még további, csillagalakban elhelyezkedő hat támasza. Az asztalláb és a támaszok krómozott fémből készültek, így fém színűek. Mivel a stabilitást biztosító lábazat nem foglal el nagy helyet, így az asztalt egyszerre többen, egy nagyobb család is kényelmesen körbe tudja ülni, így nem szorul ki senki a társalgásból.

A képen látható étkezőszékek csak kiegészítők.

Válasszon az asztal mellé akár széket is vagy szőnyeget! Nézze meg különleges dísztárgy-kínálatunkat! Ha pedig több információra lenne szüksége az adott termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 170 x 75 x 110 cm (szélesség x magasság x mélység)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?