Aurea aranyszínű konzolasztal 586923

638 400 Ft

Az Aurea aranyszínű konzolasztal belső vázán 27 W-os, 3000 K-es, 438 lumenes LED-csík fut végig, amelynek élettartama 30 000 óra.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aurea aranyszínű konzolasztal egy téglalap alakú konzolasztal, amelyet beépített LED-lámpával szereltek fel.

Csillogósan különlegessé rozsdamentes aranyszínű acélváza és üveg asztallapja teszi. Az asztallap egy víztiszta üveg, amely 10 mm vastag, polírozott élekkel ellátott edzett üveglap. A lábazatban futó LED-fénycsík fehér polikarbonát burkolattal van elrejtve. Igen, nem tévedés, az Aurea aranyszínű konzolasztal belső vázán 27 W-os, 3000 K-es, 438 lumenes LED-csík fut végig, amelynek élettartama 30 000 óra. Így nem csak a közvetlen fény, hanem az aranyszínű acéllábszerkezetről visszaverődő lágy és kellemes fényével is igazán hangulatos hatást kelt.

A szerkezet kialakítása és az arany árnyalata teszi egyedivé ezt a konzolasztalt. A magas, téglatest alakú kialakításának köszönhetően a fal mellett akár egy dekoratív kép alá is elhelyezhető. De tökéletes eleme a nappali vagy előszoba berendezésének is, sőt megfelelő kiegészítő felületet biztosít különböző dísztárgyak vagy magazinok elhelyezéséhez is. A konzolasztal LED-világítását könnyedén ki- és bekapcsolhatjuk egyetlen mozdulattal.

Ez a termékünk egyfajta méretben, de kétfajta kivitelben rendelhető, mert a konzolasztal ezüstszínű rozsdamentes acélvázzal, de ugyanezzel a formavilággal is megvásárolható.

A tökéletes termék kiválasztásában segít Önnek a Rio Design Áruház kínálata és összes munkatársa. Válasszon a konzolasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

méretek: 150 x 75 x 40 cm

súly: 27,7 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?