ISABELLA ÉTKEZŐASZTAL BARROQUE SZÉKEKKEL

Az Isabella étkezőasztal egy modern téglalap alakú üvegasztal letisztult formavilággal. Az üvegasztal tökéletesen illik egy elegáns, modern étkezőbe.

Ár:

Asztal: 680.900. – Ft
Szék: 122.600. – Ft/db

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Isabella étkezőasztal egy modern téglalap alakú üvegasztal letisztult formavilággal. Az üvegasztal tökéletesen illik egy elegáns, modern étkezőbe. Az asztallap egy 12 mm-es csiszolt élű üveglapból áll, melynek sarkai szögletesek. Az étkezőasztalt, a lábainak letisztult formavilága és különleges ívei teszik igazán különlegessé, egyedivé. Az asztallábai négy ponton csatlakoznak az üveglaphoz és a padló felé vastagodnak. A lábak egy vastagabb állványba csatlakozva végződnek, amely biztosítja az asztal stabilitását.

Az asztal különleges tervezése miatt a sarkokon nem találhatóak lábak, így könnyen, bármilyen akadály nélkül elhelyezhetők a székek körülötte. A lábai kialakításai miatt kényelmesen elfér mellette egy hatfős család, de akár egy nagyobb társaság is.

Az asztal lábai és annak állványa rozsdamentes acélból készültek. Krómos színük visszatükrözi a helységben található színvilágot, ezáltal is letisztulttá varázsolva az étkezőt. Az asztal kétféle méretben is rendelhető.

Az Isabella étkezőasztal tökéletes kiegészítője lehet a képen látható Barroque szék. A szék lábai az asztalhoz hasonlóan szintén rozsdamentes acélból készültek. Így, mind a szék lábai, mind színe tökéletesen kiegészítik azt asztalt. A szék háromféle színben érhető el. Textilbőr esetén fekete és fehér színben, a hagyományos tisztítható szövetnél pedig bézs színben. Mindkét anyag esetén a székek nagyon könnyen tisztíthatóak.

A képen látható termékeket, kiegészítőket és az Ön otthonába legjobban illő dekorációkat megtalálhatja webshopunkban.

Amennyiben további kérdése van vagy tanácsot szeretne kérni termékeinkkel kapcsolatban, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken is: Facebook oldal, Instagram oldal!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek:

asztal: sz: 180 cm mé: 90 cm ma: 75 cm
szék: sz: 45 cm mé: 67 cm ma: 103 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?