TONI SZÉK ÉS LUNA ASZTAL

A Toni szék és Luna asztal ebben a kontrasztos világos sötét párosításban rendkívül elegáns párost alkot a különböző terekben.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Toni szék és Luna asztal ebben a kontrasztos világos sötét párosításban rendkívül elegáns párost alkot a különböző terekben.

A Luna asztal váza fém, az asztallapja és a lábak díszítő takarása fafurnéros anyag. Ezeket a furnéros anyagokat, különböző színekre tudjuk pácolni. A legkeresettebb színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, ebben az esetben csak selyem fényű lakkozás látható a fa felületeken. Megrendeléskor szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Sőt, a már meglévő bútorok, székek színéhez is tudjuk igazítani az asztal színét. De akár más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal és szívesen ajánlunk pácokkal foglakozó céget is, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak a vállalkozó szellemű vásárlóink. Így a Toni szék és Luna asztal is igazítható egymáshoz színben.

A Luna asztalt lehet nem nagyobbítható formában, üveglappal is rendelni. Az asztal lábai különleges formájúak, ezért könnyed hatást keltő asztal. Főleg kisebb terekbe ajánljuk a mérete és a formája miatt. A fix asztal mérete 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, 200 x 100 cm. De a vásárló által megadott egyedi méretben is kérhető. A nyitható változata is nagyon sokféle méretben kérhető, igazodva a vásárló igényeihez, egyedi méretekben is. Néhány méret, 120-ról 160 cm-re nyitható, 140-ről 180 cm-re nyitható, 160-ról 200 cm-re nyitható.

A Toni szék egy igazán szép formájú, kényelmes ülőkomforttal rendelkező szék.

Tölgy vagy bükk fából készül a váza, melyre egy igazán komfortos ülőfelület került. Mind a faszíneket, mind a kárpitot egyedileg lehet megrendelni, kiválasztani. A standard választékban van szövet, textilbőr, Nova lemosható anyag és bőr. Lehetőség van arra is, hogy a vásárló saját maga vásárolt kárpitjával vonjuk be a székeket. Ezekkel a variációkkal szinte korlátlan lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi széket „állítsunk össze” és arra is, hogy a már meglévő bútorainkhoz teljes mértékben hozzáigazítsuk a designt, a színeket. A szék mérete: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm.

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A fix asztal mérete 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, 200 x 100 cm. De a vásárló által megadott egyedi méretben is kérhető. A nyitható változata is nagyon sokféle méretben kérhető, igazodva a vásárló igényeihez, egyedi méretekben is. Néhány méret, 120-ról 160 cm-re nyitható, 140-ről 180 cm-re nyitható, 160-ról 200 cm-re nyitható.

A szék mérete: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?