CALIMA dohányzóasztal

A Calima dohányzóasztal egy téglalap alapú dohányzóasztal, rozsdamentes acél vázzal és üveglappal. A víztiszta üveg 10 mm vastag, polírozott élű, edzett üveglap.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Calima dohányzóasztal egy téglalap alapú dohányzóasztal, rozsdamentes acél vázzal és üveglappal. A víztiszta üveg 10 mm vastag, polírozott élű, edzett üveglap. A termék csak ebben a formában, kivitelben és méretben rendelhető.

Az acél alapon két dekoratív “C” forma tartja az üvegből készült asztallapot, amely a Schuller bútorok ezt a kollekcióját jellemzi. Téglalap alakú kialakításának köszönhetően az asztal vagy a kanapé mellé, vagy a szoba egyik sarkába is helyezhető sarokasztal formájában. Tökéletes eleme a nappali berendezésének és kiegészítő felületet biztosít különböző dísztárgyak elhelyezéséhez is.

Ez a termék csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy akár e-mailen keresztül!

 

Ha ülőgarnitúrához választunk dohányzóasztalt, fontos az optimális méret kiválasztása. Ha több bútort is tervezünk a dohányzóasztal köré, akkor fontos figyelmet fordítani arra is, hogy ne legyen a szoba túlzsúfolt. A nappali egységes megjelenéséhez elengedhetetlen, hogy a kanapéhoz vagy az ülőgarnitúrához megfelelő dohányzóasztalt válasszunk. A tökéletes termék kiválasztásában segít Önnek a Rio Design Áruház kínálata és összes munkatársa. Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 130 x 43 x 70 cm (szélesség x magasság x mélység)

↔ 130.0 ↨ 43.0  70.0 cm
57.6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?