GLASS II négylábú üvegasztal 552933

111 700 Ft

A GLASS II négylábú üvegasztal lekerekített téglatest formájú üvegasztal két darab hajlított üveglap oldalsó, két ponton kapcsolódó összekapcsolásával jött létre.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS II négylábú üvegasztal egy kis méretű konzolasztalként is funkcionáló kis méretű asztal, amely nem csak az otthonok, de bármilyen váróterem vagy lobby helyiségben megállja a helyét. Különleges formájánál már csak a felhasznált alapanyagok párosítása érdekesebb. A lekerekített téglatest formájú üvegasztal két darab hajlított üveglap oldalsó, két ponton kapcsolódó összekapcsolásával jött létre. A termék a szokásosnál hosszabb fehérre pácolt fa lábakkal rendelkezik.

A két üveglapot  összesen 4 db alumíniumelem fogja össze. A hajlított elemek összekapcsolásával keletkezett tér tökéletesen alkalmas tárólóterület-funkció betöltésére. A Glass dohányzóasztal-családnak számtalan különböző darabja van, amelyek mind egyedileg tervezettek, ezért minden termékből csak egyfajta méret és kivitel létezik, ezért ezek a termékek, kivételesen csak ebben a formában és méretben rendelhetők.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Rendeljen üzletünkben vagy akár e-mailen keresztül!

Nappalink egységes megjelenéséhez elengedhetetlen, hogy a kanapéhoz, a fotelekhez vagy az ülőgarnitúrához megfelelő dohányzóasztalt válasszunk. A választásban segít Önnek áruházunk hatalmas termékválasztéka és kollégáink. Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 57 x 55 x 40 cm (szélesség x magasság x mélység)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?