GLASS II négylábú üvegasztal 552933

111 700 Ft

A GLASS II négylábú üvegasztal lekerekített téglatest formájú üvegasztal két darab hajlított üveglap oldalsó, két ponton kapcsolódó összekapcsolásával jött létre.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS II négylábú üvegasztal egy kis méretű konzolasztalként is funkcionáló kis méretű asztal, amely nem csak az otthonok, de bármilyen váróterem vagy lobby helyiségben megállja a helyét. Különleges formájánál már csak a felhasznált alapanyagok párosítása érdekesebb. A lekerekített téglatest formájú üvegasztal két darab hajlított üveglap oldalsó, két ponton kapcsolódó összekapcsolásával jött létre. A termék a szokásosnál hosszabb fehérre pácolt fa lábakkal rendelkezik.

A két üveglapot  összesen 4 db alumíniumelem fogja össze. A hajlított elemek összekapcsolásával keletkezett tér tökéletesen alkalmas tárólóterület-funkció betöltésére. A Glass dohányzóasztal-családnak számtalan különböző darabja van, amelyek mind egyedileg tervezettek, ezért minden termékből csak egyfajta méret és kivitel létezik, ezért ezek a termékek, kivételesen csak ebben a formában és méretben rendelhetők.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Rendeljen üzletünkben vagy akár e-mailen keresztül!

Nappalink egységes megjelenéséhez elengedhetetlen, hogy a kanapéhoz, a fotelekhez vagy az ülőgarnitúrához megfelelő dohányzóasztalt válasszunk. A választásban segít Önnek áruházunk hatalmas termékválasztéka és kollégáink. Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 57 x 55 x 40 cm (szélesség x magasság x mélység)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?