MILENIA tömörfa dohányzóasztal 496640

567 700 Ft

Az indusztriális stílusú fekete, szürke fémlábú asztalok jól illenek például az ADA Sole kanapé stílusához. A tömörfa bútorok kedvelőinek ajánljuk.

Étkezőasztal, konzolasztal és dohányzóasztal formában kapható ez a prémium termékcsalád.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A MILENIA dohányzóasztal termékjellemzői

A MILENIA dohányzóasztal indusztriális stílusa jól illik például az ADA Sole kanapé stílusához. Ez egy fiókos dohányzóasztal, amely fából és rozsdamentes acélból készült. A két fiókos tárolóegység nagyon jó lehetőség arra, hogy kisebb tárgyakat, távirányítókat gyertyákat, zsebkendőt, vagyis mindenféle hasznos dolgot elrejtsünk benne. Ezáltal amellett, hogy ez a termék stílusos, nagyon praktikus  modell is.

Alapanyagát tekintve antik szilfából készült termék, rusztikus bevonattal. Ha ülőgarnitúrához választunk dohányzóasztalt, fontos az optimális méret kiválasztása. Ha több bútort is tervezünk még a dohányzóasztal köré, fontos, hogy ne legyen a szoba túlzsúfolt. Dohányzóasztalaink nem csak elegánsak, hanem a sokfajta funkció miatt hasznosak is, mivel kihúzható vagy nyomásra nyíló fiókkal is rendelhetőek. Magas minőségű design bútorainkkal, hozzájuk illő dohányzóasztalainkkal és étkezőasztalainkkal egységessé tudjuk alakítani otthonát. 

Ez a termékünk csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 140 x 41 x 80 cm (szélesség x magasság x mélység)

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?