Moonlight kisasztal 685201

A Moonlight kisasztal 685201 modern, szinte futurisztikus megjelenésével valódi különleges ínyencség, mely lágy, sárgás derengésével olyan hatást kelt, mint amikor a Hold beragyog az ablakon. Így érthető, honnan kapta a nevét.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Hangulatvilágítás és bútordarab egyben? A Moonlight kisasztal 685201 modern, szinte futurisztikus megjelenésével valódi különleges ínyencség, ha otthonunk berendezéséről van szó.

A kocka alakú Moonlight kisasztal 685201 magassága 52 cm, szélessége és mélysége pedig 51 cm. A kocka éleit kirajzoló, ezüstszínű, csiszolt rozsdamentes acélból készült rudak alkotják, így a hagyományos asztalokkal ellentétben nincsenek lapjai, egy üres térbeli test. A kisasztal asztallapját 10 mm vastag edzett üveg adja. A rajta elhelyezett hétköznapi tárgyaink az alsó megvilágításnak köszönhetően szinte kiállított műremekekké nemesülnek. Szó szerint formabontó, nem mindennapi különlegesség. Az izgalmas dizájnt pedig még tovább fokozza a kisasztal közepén rézsútosan elhelyezkedő, szintén fémrudakból álló téglalap.

A Moonlight kisasztal 685201 mindene éle mentén 18 W-os, 3000 K-s, 296 lumenes LED csík fut végig, mely lágy, sárgás derengésével olyan hatást kelt, mint amikor a Hold beragyog az ablakon. Így érthető, honnan kapta a nevét a termék. Képzeljük csak el, milyen csodás látványt nyújt sötétedés után, a bútorok homályos körvonalai között, ez a ragyogó, szimmetrikus, geometriai forma! És a drámai hatást csak tovább fokozza az üvegből készült asztallap rejtette optikai csalódás, ugyanis a rá helyezett tárgyak szinte lebegni látszanak a sötétben, ha a kisasztalon kívül más fényforrás nem világít a szobában.

Egyedi és különleges kialakításának köszönhetően ideális választás lehet nem csak kisasztalnak, hanem éjjeli szekrénynek, sőt szórakozóhelyeknek is látványos berendezési eleme lehet.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és tükörkínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal méretei:

 • Hosszúság: 51 cm
 • Szélesség: 51 cm
 • Magasság: 52 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?