Moonlight kisasztal 685201

314 600 Ft

A Moonlight kisasztal 685201 modern, szinte futurisztikus megjelenésével valódi különleges ínyencség, mely lágy, sárgás derengésével olyan hatást kelt, mint amikor a Hold beragyog az ablakon. Így érthető, honnan kapta a nevét.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Hangulatvilágítás és bútordarab egyben? A Moonlight kisasztal 685201 modern, szinte futurisztikus megjelenésével valódi különleges ínyencség, ha otthonunk berendezéséről van szó.

A kocka alakú Moonlight kisasztal 685201 magassága 52 cm, szélessége és mélysége pedig 51 cm. A kocka éleit kirajzoló, ezüstszínű, csiszolt rozsdamentes acélból készült rudak alkotják, így a hagyományos asztalokkal ellentétben nincsenek lapjai, egy üres térbeli test. A kisasztal asztallapját 10 mm vastag edzett üveg adja. A rajta elhelyezett hétköznapi tárgyaink az alsó megvilágításnak köszönhetően szinte kiállított műremekekké nemesülnek. Szó szerint formabontó, nem mindennapi különlegesség. Az izgalmas dizájnt pedig még tovább fokozza a kisasztal közepén rézsútosan elhelyezkedő, szintén fémrudakból álló téglalap.

A Moonlight kisasztal 685201 mindene éle mentén 18 W-os, 3000 K-s, 296 lumenes LED csík fut végig, mely lágy, sárgás derengésével olyan hatást kelt, mint amikor a Hold beragyog az ablakon. Így érthető, honnan kapta a nevét a termék. Képzeljük csak el, milyen csodás látványt nyújt sötétedés után, a bútorok homályos körvonalai között, ez a ragyogó, szimmetrikus, geometriai forma! És a drámai hatást csak tovább fokozza az üvegből készült asztallap rejtette optikai csalódás, ugyanis a rá helyezett tárgyak szinte lebegni látszanak a sötétben, ha a kisasztalon kívül más fényforrás nem világít a szobában.

Egyedi és különleges kialakításának köszönhetően ideális választás lehet nem csak kisasztalnak, hanem éjjeli szekrénynek, sőt szórakozóhelyeknek is látványos berendezési eleme lehet.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és tükörkínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal méretei:

 • Hosszúság: 51 cm
 • Szélesség: 51 cm
 • Magasság: 52 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?