RANGI konzolasztal

Rangi konzolasztal – egyedi tervezésű termékünk. Amely a MAX City lakberendezési üzletházban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg. Egyedi méretben és színben rendelhető termék

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Rangi konzolasztal termékjellemzői

A Rangi konzolasztal, fafurnéros anyagból készül. Alapáras változata lehet bükk vagy tölgy anyagú, feláras változata a dió. A faanyagok többféle páccal színezhetők. A képen bükk furnéron, sötét dió színben látható az asztal. Sokféle egyéb színben is rendelhető: wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, mahagóni és natúr szín.

A Rangi konzolasztal egyedi színben is rendelhető, így máshol vásárolt bútorokhoz is tudjuk igazítani a pácolás színét.

A termék méretei: oldalai 10 cm vastagságúak, az asztal lapja szintén 10 cm vastag. Az asztallap mérete 45 x 45 cm, de ettől eltérő méret is lehetséges. A konzolasztal magassága 60 cm, de ezen a méreten is lehet módosítani.

Az egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkező asztalt és dohányzóasztalt is ajánlani. A Hool étkezőasztalunk 10 x 10 cm lábakkal és 10 cm vastag asztallappal készül. Formája miatt jól illik egyazon térbe a két termék.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A termék méretei: oldalai 10 cm vastagságúak, az asztal lapja szintén 10 cm vastag. Az asztallap mérete 45 x 45 cm, de ettől eltérő méret is lehetséges. A konzolasztal magassága 60 cm, de ezen a méreten is lehet módosítani.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  AKCIÓS TERMÉKEINK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?