Fosil 786136 tükör

A Fosil 786136 tükör a múlt és a jövő összefonódása. Megjelenését az ősidők ihlették, mégis, posztmodern összhatással rendelkezik, akár egy exkluzív galériában is megállná a helyét.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Fosil 786136 tükör a múlt és a jövő összefonódása. Megjelenését az ősidők ihlették, mégis, posztmodern összhatással rendelkezik, akár egy exkluzív galériában is megállná a helyét.

A Fosil 786136 tükör tökéletes választás azok számára, akik valami többre vágynak, és különleges, irigylésre méltó dísztárgyakkal szeretnék ékesíteni otthonukat. A tükör központi elemét képező, csiszolt üveggyöngyökből kirakott kagylófosszília szinte, mint egy kiállítási tárgy jelenik meg, mely csillagképként ragyogva kiemelkedik az éjszakai égboltból. Mindehhez az 5 cm szélességű ezüst keret, a feketére lakkozott háttér és az elülső metszett üveglap szinte kirakatként funkcionál. A tükör négyzet alakú, szélessége és magassága egyaránt 60 cm.

Ez a különleges és formabontó dizájnnal rendelkező tükör sokoldalúan helyezhető el a térben. Sötét árnyalatú háttér előtt felfüggesztve a keret és a kagyló minta válik hangsúlyossá, míg egy világos tónusú fal előtt az egész tükör, mint egység érvényesül. Éppen ezért látványos lehet olyan helyiségben is, ahol ez az egyetlen díszítő elem. Látványos, mégis egyszerű stílusának köszönhetően bármilyen helyiséget esztétikussá varázsol. A kagyló motívum miatt vonzza a tekintetet, így éke lehet nem csak egy otthonnak, hanem például egy prémium kategóriás hotelszobának vagy étteremnek is.

Ha egy szép tükrön kívül más dísztárgyra is vágyik otthonába, tekintse meg honlapunkon lakáskiegészítőink széles választékát, ahol gyönyörű órákat, festményeket és dísztárgyakat talál! További ajánlatokért és lakberendezési tippekért látogasson el Facebook, illetve Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 60 cm
 • Szélesség: 60 cm
 • Vastagság: 5 cm
 • Súly: 11,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?