Love 490633 tükör

A Love tükröt az teszi igazán egyedivé, hogy a Love szó betűinek alakját veszi fel és inkább dekoráció, mint tükör. A Love 490633 tükör modern stílusú betűi tükörből és aranyszínű tükrös lemezekből állnak vegyesen.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Love 490633 tükör egy különleges kombinációja a tükörnek és a dísztárgynak.

A Love tükröt az teszi igazán egyedivé, hogy a Love szó betűinek alakját veszi fel és inkább dekoráció, mint tükör. A Love 490633 tükör modern stílusú betűi tükörből és aranyszínű tükrös lemezekből állnak vegyesen. A két szín kombinációjának köszönhetően modern vagy minimalista stílusban berendezett lakásokba is jó választás. A felirat és a betűk stílusa legjobban egy feminin vagy igazán csajos lakásban mutat jól. A tükörfelület és az aranylemezek kombinációja megfelelő kiegészítő a napjainkban oly népszerű modern, fémes színekben domináló lakásokban, helyiségekben.

A Love tükör egy keret nélküli tükör MDF alapra kasírozva. Egyáltalán nincs semmilyen egyéb dísz az aranybevonaton kívül, mégis egyszerűségével ideális dekoráció és tükörválasztás egy tinédzser szobájába. A betűk eltolt elhelyezése megtöri a tükör felületeit és ezzel egy kis játékos szabálytalanságot csempész a helyiségbe.

A 60 cm x 80 cm-es tükör a közepes mérete és letisztultsága, illetve egyszerűsége mellett más dekorációs tárgyat is hagy érvényesülni, így ha valaki szeretne még ütősebb megjelenést, erre is van lehetőség. De a termék önmagában is képes uralni egy kisebb teret. Vastagsága 1,6 cm, így szinte belesimul a falba.

Ha a Love 490633 tükör elnyerte tetszését, akkor vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el áruházunkba!

Ha a tükör mellé szeretne más dísztárgyat is beszerezni vagy szőnyeget, esetleg új kanapét, étkezőt, dohányzóasztalt, szekrényt és TV-állványt vásárolna, válogasson kínálatunkból, valamint látogasson el Facebook, illetve Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 80 cm
 • Szélesség: 60 cm
 • Vastagság: 1,6 cm
 • Súly: 4,8 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?