BELLA ággyá nyitható kanapé

A Bella ággyá nyitható kanapé üzletünkben kipróbálható termék, mely jelenleg 30% kedvezménnyel rendelhető őszi akciónk keretében.

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Bella ággyá nyitható kanapé tulajdonságai

A Bella ággyá nyitható kanapé mindennapi alvásra is alkalmas. Kétféle fekvőfelülettel 140 x 200cm és 160 x 200cm matracmérettel rendelhető. Ha csak vendégágynak kell a kanapé akkor van egyszerűbb ágyas megoldásunk. Ha mi magunk is, akár minden nap szeretnénk aludni rajta akkor a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldást javsoljuk. A karfák mérete is változtatható. A képen a szélesebb karfa látható, de kérhető egy fele ekkora szélességű karfával is, ha szeretnénk takarékoskodni a hellyel. Zsámoly rendelhető hozzá amely lábtartó és tároló is egyben. Általában az ilyen kanapék belsejében nehéz kivitelezni, hogy ágyszerkezetet és ágyneműtartó is legyen benne. Ezért ennél a modellnél a különálló puff rendelkezik tároló kapacitással. Ezt is lehet a képen látható kisebb és nagyobb formában is rendelni. A lábak lehetnek különböző színű fából is. A kanapé színe, kárpitja pedig legalább 400-féle lehet.

A Bella ülőgarnitúrához választható ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • 4-féle méretű kanapé megoldás
  • több méretű sarok megoldás
  • 2 méretű tárolós ülőke
  • nyaktámasz

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Kollégáink segítenek Önnek a kívánt termék összeállításában, a szövet és az ülőfelület kiválasztásában.

Javasoljuk, hogy az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Bella ülőgarnitúrát!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Kétféle fekvőfelülettel 140 x 200 cm és 160 x 200 cm matracmérettel rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Visszahívást kér:

Hírlevél feliratkozás:

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?