BELLA ággyá nyitható kanapé

A Bella ággyá nyitható kanapé üzletünkben kipróbálható termék, mely jelenleg 30% kedvezménnyel rendelhető őszi akciónk keretében.

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Bella ággyá nyitható kanapé tulajdonságai

A Bella ággyá nyitható kanapé mindennapi alvásra is alkalmas. Kétféle fekvőfelülettel 140 x 200cm és 160 x 200cm matracmérettel rendelhető. Ha csak vendégágynak kell a kanapé akkor van egyszerűbb ágyas megoldásunk. Ha mi magunk is, akár minden nap szeretnénk aludni rajta akkor a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldást javsoljuk. A karfák mérete is változtatható. A képen a szélesebb karfa látható, de kérhető egy fele ekkora szélességű karfával is, ha szeretnénk takarékoskodni a hellyel. Zsámoly rendelhető hozzá amely lábtartó és tároló is egyben. Általában az ilyen kanapék belsejében nehéz kivitelezni, hogy ágyszerkezetet és ágyneműtartó is legyen benne. Ezért ennél a modellnél a különálló puff rendelkezik tároló kapacitással. Ezt is lehet a képen látható kisebb és nagyobb formában is rendelni. A lábak lehetnek különböző színű fából is. A kanapé színe, kárpitja pedig legalább 400-féle lehet.

A Bella ülőgarnitúrához választható ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 4-féle méretű kanapé megoldás
 • több méretű sarok megoldás
 • 2 méretű tárolós ülőke
 • nyaktámasz

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Kollégáink segítenek Önnek a kívánt termék összeállításában, a szövet és az ülőfelület kiválasztásában.

Javasoljuk, hogy az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Bella ülőgarnitúrát!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Kétféle fekvőfelülettel 140 x 200 cm és 160 x 200 cm matracmérettel rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?