Andrews fotel

Az Andrews fotel kialakításának köszönhetően garantált a pihenés egy nehéz és hosszú nap után. A különleges, ívelt formájú fotel egy domináns, sötétebb zöld flanel anyaggal kárpitozott termék.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Andrews fotel kialakításának köszönhetően garantált a pihenés egy nehéz és hosszú nap után.

A különleges, ívelt formájú Andrews fotel egy domináns, sötétebb zöld flanel anyaggal kárpitozott termék, melynek ülése és háttámlája poliuretán habbal párnázott. A kárpitozás és a puha hab kifejezetten komfortos kényelmet és finom tapintást nyújt. A termék lábai egy olyan fémkeretből állnak, réz kivitelben, melyek gombszerű, apró talpban végződnek. Ezen tulajdonságok miatt az Andrews fotel rendkívül stabil. Méretét tekintve, kényelmesen hátra dőlhetünk a fotelban, hiszen az 101,5 cm magassággal, 83 cm szélességgel, valamint 79 cm ülésmélységgel rendelkezik.  Tisztítása során ajánlott a gondos odafigyelés, kézi mosással végezzük azt!

A khaki sötétzöld árnyalata a legegyszerűbb szobában is jól mutat. A fülesfotelekre emlékeztető Andrews fotel alakja tökéletesen megtámasztja gerincünket, derekunknál, az ülésfelületen pedig extra puha párnázás kényeztet. Mivel stílusos réz lábai nem túl magasak, egy fárasztó nap után akár egy délutáni szieszta is adott lehet benne. Egy könyvet olvasva különösen ellazulhatunk, és készülve a holnapra feltöltődhetünk. Legyen szó megnyerő nappaliról, vagy dolgozószobáról, esetleg egy olvasósarokról az Andrews fotel a komfortérzeten kívül is stílusos megjelenést eredményez.

Weboldalunkon és üzletünkben igyekszünk minél szélesebb választékot biztosítani, mely minden stílust kielégít. Válasszon nálunk a fotelhez passzoló bútorokat és egyéb kiegészítőket! A lakberendezés és a választás olykor nem olyan egyszerű. Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra vagy segítségre lenne szüksége, keresse fel segítőkész munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradhasson le!

MÉRETTÁBLÁZAT

A fotel magassága 101,5 cm, ülésének szélessége 83 cm, ülésmélysége 79 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?