Aurea ezüstszínű konzolasztal 586911

Az Aurea ezüstszínű konzolasztal edzett üveg asztallapja 10 mm vastagságú, amely megfelelő strapabíróságot biztosít dísztárgyak, kulcsok, magazinok vagy akár egy nagyobb váza elhelyezésére is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aurea ezüstszínű konzolasztal egy nagyon különleges ezüst árnyalatú és polírozású rozsdamentes acélszerkezetű vázzal, edzett üveg asztallappal készül, illetve egy beépített LED-lámpával egészül ki.

Az Aurea ezüstszínű konzolasztal edzett üveg asztallapja 10 mm vastagságú, amely megfelelő strapabíróságot biztosít dísztárgyak, kulcsok, magazinok vagy akár egy nagyobb váza elhelyezésére is. Az asztal belső vázán 27 W-os, 3000 K-es, 438 lumenes LED-csík fut végig, amelynek élettartama körülbelül 30 000 óra. Ennek köszönhetően elfelejthetjük a hagyományos, esetlegesen nagyobb odafigyelést igénylő gyertyák és mécsesek tűzveszélyes használatát. Hiszen ennek a világításnak köszönhetően, és a szerkezet ezüstszíne miatt is, egy nagyon kellemes, illetve megfelelő mennyiségű fényforrást kaphat a nappali vagy előszoba. Mindkét helyiség esetén kiváló választás ez az ezüstszínű konzolasztal, mint berendezési tárgy és mint fényforrás is.

A lábazatba rejtett LED-világítást könnyedén tudjuk használni. Mert a földön lévő műanyag kapcsolónak köszönhetően egy mozdulattal varázsolhatunk fényt a helyiségbe vagy éppen kapcsolhatjuk azt ki. Ez a konzolasztal aranyszínű rozsdamentes acél vázzal, de ugyanezzel a formavilággal is elérhető. Így bár a termék egyfajta méretben, de mégis kétfajta kivitelben kapható.

Hogyan rendelhető meg ez a konzolasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a konzolasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége, esetleg kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

méretek: 150 x 75 x 40 cm

súly: 27,8 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?