Moonlight világító dohányzóasztal 685372

574 600 Ft

Moonlight dohányzóasztal 685372 termékünk formájának és anyagának köszönhetően igazán modern asztal, melynek valódi különlegessége, hogy a vázon egy LED-szalag fut körbe és világítja meg a teret.

Ezüst és arany színben többféle méretben rendelhető világító asztal.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Moonlight dohányzóasztal 685372 ezüst színben is felvillanyozza a teret!

Moonlight dohányzóasztal 685372 termékünk formájának és anyagának köszönhetően igazán modern asztal. A dohányzóasztal lapja egy edzett átlátszó, 70 cm x 110 cm-es, 10 mm vastag üveglapból áll. Ezt egy csiszolt acélból készült téglatest éleit megtestesítő váz tartja. (39 cm magas).

A termék egyszerűségét egy, a vázon keresztben elhelyezett téglalapot formázó keret teszi izgalmassá. A dohányzóasztal valódi különlegessége azonban, hogy ezen a vázon egy LED-szalag fut körbe és világítja meg a teret.

A LED-szalag meleg fénye segít a hűvös acél ezüstös ridegségét és az edzett üveg csillogását még jobban kiemelni. A dohányzóasztal által megtestesített formák, színek és textúrák modern stílust képviselnek. Így nem meglepő, hogy ilyen designban berendezett enteriőrökbe javasoljuk a Moonlight dohányzóasztal ezüst színű változatát. Azonban ha Ön, inkább a meleg tónusokat kedveli, webáruházunkban megtalálható a termék arany színű változatban is!

A dohányzóasztal LED világítását könnyedén ki- és bekapcsolhatjuk egyetlen mozdulattal, akár a lábunkkal is, köszönhetően a műanyag kapcsolónak, amely vezetékkel kapcsolódik az asztalhoz, így a kapcsolót elrejthetjük akár a kanapé vagy fotel mögé is. A világítás nagyszerű hangulatot varázsol, ha csak egy kis fényt szeretnénk a film mellé vagy egy-egy összejövetel alkalmával is emelhet az estén.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és tükörkínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal méretei:

 • Hosszúság: 110 cm
 • Szélesség: 70 cm
 • Magasság: 39 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?