Rizos tükör 852508

A Rizos tükör 852508 termékünkben a tükör és az üveg tökéletes kombinációja jelenik meg és elegáns, ragyogó hatást biztosít a helyiség számára. A tükörben megjelenő eltérő formák kontrasztjával egyensúlyt terem a térben található más vonalakkal és ívekkel.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Rizos tükör egy igazán modern és ugyanakkor elegáns megjelenésű tükör.

A Rizos tükör 852508 tökéletesen illik mind az egyszerű, letisztult, mind a modern, csillogó stílusban berendezett helyiségekbe. A tükör alakja téglalap formájú, amelyet egy szélesebb üvegkeret vesz körbe, amin ezüstszínű vonalas grafikai elemek vannak. A tükör és az üveg kombinációja egy elegáns ragyogó hatást biztosít a helyiség számára. Tehát tökéletes lakásdekoráció lehet olyan helyiségekben, ahol több tárgyban is visszaköszön az üveg és az ezüstös ragyogás, vagy ezek ötvözete. A keret és a metszett tükör szögletes formáit az üvegbe karcolt sűrű spirálmintázat töri meg. Így a tükörben megjelenő eltérő formák kontrasztjával teremti meg az egyensúlyt.

A tükör méretei viszonylag nagyok, de a 80 cm x 120 cm teljes méretet tekintve a valódi tükör rész a vastag keret miatt, ennél jóval kisebb. A termék díszes keretezése miatt ideális választás nem csak tükörnek, de a helyiség dekorációjának is. A tükör acélos, ezüstös színvilága miatt nagyszerűen illik olyan terekbe, amelyekben a fényes fém tárgyak vagy hideg színek dominálnak, mint például a fekete, szürke, fehér, vagy kék.

Amennyiben a Rizos tükör termékünk elnyerte tetszését, de még többet szeretne tudni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el üzletünkbe!

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 120 cm
 • Szélesség: 80 cm
 • Vastagság: 3 cm
 • Súly: 17,4 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?