ADA Ausztria Prémium Santiago dohányzóasztal

Az  ADA Ausztria Prémium Santiago dohányzóasztal tömör dió vagy tölgy fából készül. A dohányzóasztal kizárólag a Rio design üzletben kapható termék.

A képen látható asztal mérete: 100*100 cm

Fa: Natúr dió 320

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az  ADA Ausztria Prémium Santiago dohányzóasztal tömör dió vagy tölgy fából is készülhet. Az asztal kizárólag a Rio design üzletben (Törökbálint MaxCity áruház) kapható termék.

A dohányzóasztal 100 x 100 cm méretben 25 cm magassággal rendelhető. Ez a dohányzóasztal az ADA Ausztria Prémium  Santiago ülőgarnitúrához tökéletesen passzoló modell. Az asztal és az ülőgarnitúra vagy kanapé lábai azonos formájúak, ahogy az általában egy termékcsalád esetében szokás. De a választás lehetősége ebben az esetben is nyitott a vásárló számára, mert a dohányzóasztal lábai ugyanúgy, mint az ülőgarnitúra lábai esetében, lehetnek króm vagy fekete színűek is. Ezzel tökéletes összhangot teremthetünk a kanapé és a dohányzóasztal között, amelynek eredménye egy egységes, hangulatos nappali.

A dohányzóasztal felületkezelése kiemeli a fa természetes színét és mintázatát, de pácolt formában is rendelhető az asztal. Így például feketés színben is kérhető. Ebben a formában megmarad a fa természetes mintája, de a színe feketés lesz.

Válasszon nappalijába a dohányzóasztal és a szék mellé például szőnyeget vagy nézze meg dísztárgykínálatunkat! Ha az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal 100 x 100 cm méretben 25 cm magassággal rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?