ADA Ausztria Prémium Santiago dohányzóasztal

Az  ADA Ausztria Prémium Santiago dohányzóasztal tömör dió vagy tölgy fából készül. A dohányzóasztal kizárólag a Rio design üzletben kapható termék.

A képen látható asztal mérete: 100*100 cm

Fa: Natúr dió 320

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az  ADA Ausztria Prémium Santiago dohányzóasztal tömör dió vagy tölgy fából is készülhet. Az asztal kizárólag a Rio design üzletben (Törökbálint MaxCity áruház) kapható termék.

A dohányzóasztal 100 x 100 cm méretben 25 cm magassággal rendelhető. Ez a dohányzóasztal az ADA Ausztria Prémium  Santiago ülőgarnitúrához tökéletesen passzoló modell. Az asztal és az ülőgarnitúra vagy kanapé lábai azonos formájúak, ahogy az általában egy termékcsalád esetében szokás. De a választás lehetősége ebben az esetben is nyitott a vásárló számára, mert a dohányzóasztal lábai ugyanúgy, mint az ülőgarnitúra lábai esetében, lehetnek króm vagy fekete színűek is. Ezzel tökéletes összhangot teremthetünk a kanapé és a dohányzóasztal között, amelynek eredménye egy egységes, hangulatos nappali.

A dohányzóasztal felületkezelése kiemeli a fa természetes színét és mintázatát, de pácolt formában is rendelhető az asztal. Így például feketés színben is kérhető. Ebben a formában megmarad a fa természetes mintája, de a színe feketés lesz.

Válasszon nappalijába a dohányzóasztal és a szék mellé például szőnyeget vagy nézze meg dísztárgykínálatunkat! Ha az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal 100 x 100 cm méretben 25 cm magassággal rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?