Wanda bővíthető étkezőasztal és Aloha szék

A Wanda bővíthető étkezőasztal és Aloha szék elsősorban a letisztultabb lakberendezési stílusú otthonok tökéletes tartozéka. Az üvegasztal legfőbb előnye a legtöbb étkezőasztalhoz képest, hogy a mérete bármikor egyszerűen változtatható.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Wanda bővíthető étkezőasztal és Aloha szék elsősorban a letisztultabb lakberendezési stílusú otthonok tökéletes tartozéka.

A rozsdamentes acélból készült étkezőasztal, melynek asztallapja egy 12 mm vastag edzett üveg. Anyagából adódóan feltűnő, csillogó látványt nyújt. Ám a Wanda bővíthető étkezőasztal legfőbb előnye más étkezőasztalokhoz képest, hogy a mérete bármikor egyszerűen változtatható. Akkor is tökéletes, ha épp egy kisebb vagy egy nagyobb felületű asztallapon szeretnénk elfogyasztani vacsoránkat. 90 cm x 160 cm méret mellett választhatjuk a 90 cm x 220 cm-es változatot is. Ez utóbbi nagyon előnyös, ha épp nagyobb létszámú társasággal készülünk asztalhoz ülni és szeretnénk kényelmesen elférni. Az asztallábak nem az asztal szélén helyezkednek el, így, akár az Aloha székekkel is sokkal egyszerűbb összepárosítani és körülülni.

Ha az étkezőt szeretnénk berendezni, nem feledkezhetünk meg a székekről sem. A látványos étkezőasztalhoz akár az egyszerűbb megjelenésű, de mégis kényelmes étkezőszékek is illenek. Ezért tökéletes választás a Wanda asztal mellé az Aloha szék. Vékony lábainak különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a szék ne billegjen. Ráadásul a lábak látványban és stílusban is illenek az étkezőasztal szintén ferdén illesztett, stabil lábaihoz.

Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen is termékeinket!

Tegye még szebbé az étkezőjét! Válasszon az asztal és a szék mellé dekoratív kiegészítőket, szőnyeget vagy éppen tapétát a falra! Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el Facebook, illetve Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az asztal méretei:

 • Magasság: 75 cm
 • Szélesség: 90 cm
 • Hosszúság: 160 cm /220 cm
 • Súly: 79,8 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?