SZOLGÁLTATÁSAINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

LAKBERENDEZÉSI TANÁCSOK

Segítünk Önnek otthonosan berendezni lakását! Engedje, hogy saját ízlése, hangulata tükröződjön a tárgyakban, bútorokban. A lakás minden helyiségében teremtsen harmóniát! Legyen nyitott és fogadja meg kollégáink és a velünk közösen dolgozó lakberendezők tanácsait. Egy a faltól elhúzott ülőgarnitúra a szoba terébe, egy más anyagból készített vagy stílusú díszpárna a sarokgarnitúrán, egy színes szőnyeg csak egy-egy villanás, egyszerű ötlet, mely igazán sokat segíthet, hogy lakása egyedivé váljon.

lakberendezői segítség - szolgáltatásaink, , lakberendezési tanácsok

UTÓLAGOS GYÁRTÁS

Nálunk a vásárlás nem egyszeri alkalmat jelent! Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a megrendelt termékhez színben és anyagában ugyanolyan asztalt, széket ülőgarnitúrát, kanapét kiegészítőt vásárolhasson akár évek múlva is. Szolgáltatásaink ebben is segítenek.

Szállítási információk - A cég nem csak gyárt a magyar piacra, de négy üzeméből kettő Magyarországon található.

BÚTORSZÁLLÍTÁS ÉS -ÖSSZESZERELÉS

A nálunk vásárolt bútorok, ülőgarnitúrák, kanapék, asztalok, székek biztonságos és gyors kiszállítása hozzájárul, hogy minél hamarabb otthonában tudhassa a terméket. Szekrényeinket, asztalainkat összeszerelt állapotban szállítjuk. A szállítás után mindig elvisszük a csomagolóanyagot. Ha több elemből álló bútort vásárolt, vagy a méret miatt több darabban kell a szállítást megoldani, a kollégák a helyszínen összeszerelik a bútort és végső helyére teszik.

Újragyártás, UTÓLAGOS GYÁRTÁS, , lakberendezési tanácsok

BÚTORÁPOLÁSI TANÁCSOK

Bútoraink élettartama függ alapanyaguktól, minőségüktől, a használat módjától és az ápolástól is. Nem mindegy, milyen tisztító- és ápolószerekkel kezeljük azokat!

LAKBERENDEZŐINK

Ha segítségre lenne szüksége otthona, üzlete, irodája kialakításában, áttervezésében esetleg csak a színek, formák kialakításában tanácstalan, bátran forduljon hozzánk. A legmegfelelőbb lakberendezőt ajánljuk majd.

BÚTORÁPOLÁSI TANÁCSOK

AJÁNDÉKUTALVÁNY LEHETŐSÉG

Ha szeretné meglepni hozzátartozóját, családját, ismerősét egy-egy jelentős alkalomból, lehetőség van ajándékutalvány vásárlására. Ezzel kapcsolatban kérjük, keresse fel üzletünket!

lakberendezőink segítenek