POLC

POLC, KISBÚTOR

Kis design bútoron hatalmas hangsúly. Az ADA ülőgarnitúra, kanapé, étkezőasztal és szék kínálatunk mellett hangsúlyos szerepet kapnak üzletünkben az egyéb, részben kiegészítő, részben önállóan is funkciót betöltő termékek. A tv-állványok, a virágládák, a tükrök, a polcrendszerek, az éjjeliszekrények, telefonasztalok mind-mind központi szerepet is kaphatnak otthonának egy-egy helyiségében. A polc pedig elengedhetetlen.

Dobja fel a közlekedő részt egy látványos konzol asztallal vagy nagyítsa meg a teret különleges, tükrös konzol összeállításunkkal! Egyedi méretben, színben készülő kisasztalaink remek kiegészítői lehetnek nappalija ülőgarnitúra összeállításának. Hálószobája hasznos és látványos kiegészítőjeként javasoljuk éjjeli és fiókos design bútorainkat. Lakásának üres sarkait pedig egy mutatós padlóváza vagy virágláda töltheti meg élettel. Választhat ADA puffot az előszobába, ezzel kényelmesebbé téve a cipő felvételét, ADA relax fotelt, vagy ADA fotelt mellyel kellemes olvasó sarkot alakíthat ki otthonában.

Gombhoz a kabátot, vagy ülőgarnitúrához a kisasztalt

Fontos szempont a kisbútor kiválasztásnál, hogyha már meglévő enteriőrbe kerül, akkor harmonizáljon a többi design bútorral. Válassza ki széles kisbútor kínálatunkból az Önhöz, otthonához és meglévő design bútoraihoz leginkább illő darabokat! Mi tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik, ezért kiegészítő kisbútorainkat kiváló alapanyagokból, magas szakértelemmel és egyedi, design formatervezéssel készíttettük, készítjük el Önnek.