LÁMPA

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

LÁMPA

A lakás bármely helyiségébe kínálunk világítótesteket és igény esetén segítünk a kültéri világítást is megoldani. Lámpák sokféle változatban.

Termékeink sokszínűségét jellemzi, hogy az alacsonyabb árfekvésű, modern tervezésű lámpáktól egészen az exkluzív, lakását egyedivé varázsoló termékekig mindent megtalálhatnak nálunk. Üzletünkben berendezett enteriőrök tartalmaznak ADA ülőgarnitúrát, asztalt, széket, ADA fotelt, bárszéket, szőnyeget, függönyt, szekrényeket, lámpákat, festményeket, melyek harmonikusan összeillenek, ezzel is segítjük Önt a választásban.

A mai modern lakásokban a lámpa és a világítótestek nem csak a látáshoz szükséges fényt biztosítják, hanem formájukkal, megjelenésükkel a lakás fontos berendezési tárgyaivá, díszítő elemeivé váltak.

A lámpa vagy a lámpák kiválasztása nem egyszerű feladat. Nem csak az jelenthet gondot, hogy találunk-e nekünk tetszőt, hanem az is sikerül-e, a helyiségbe vagy egy adott térbe mindenhová azonos formatervezésű, egymással harmonizáló világítótestet találni.

A nálunk kapható lámpák közül sok már eleve termékcsaládban kerül bemutatásra és ezekből mindenki azt választhatja ki, amelyikre szüksége van. A csillárok, függesztékek, mennyezeti lámpák, állólámpák, asztali lámpák és olvasólámpák mellé választható a napjainkban nagyon divatossá vált falikar. Ezek anyagai az üvegtől a szövetborításon át számtalanok lehetnek. És akkor még a különböző színekről egyetlen szót sem szóltunk.

A lakás összes helyiségébe kínálunk lámpákat, csillárokat és egyéb speciális világítótesteket, például: spotlámpákat, LED-es lámpákat, kompakt fénycsöves lámpákat.

De nem csak a beltéri, hanem a kültéri világításhoz is tudunk rendkívül formatervezett lámpákat ajánlani. A kertekhez, parkokhoz, a medencékhez és az épületekhez jól illeszkedő, azok környezetében szép megjelenést biztosító világítótestek jelentősen hozzájárulnak környezetünk harmonikus egyensúlyához.

Cégünk, az egyedi exkluzív Max Light lámpák mellett, forgalmazza számos olasz és spanyol gyártó termékeit is. Többek közt: Mantra, Vistosi, Axo, Murano Due, Pujol, Icone, Lucentre, Sforzin, Poomlighting, Egoluce, Gallery, Fabbian, Vibia.

Azokra is gondoltunk, akik kisebb költségvetésből, de magas minőségű lámpákat keresnek. Részükre kínáljuk Esseo, Globo, Eglo, Massives, lámpáinkat.