ASZTAL, SZÉK, BÁRSZÉK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

ASZTAL, SZÉK, BÁRSZÉK

Étkezőasztal egyedi tervezésben, bármilyen méretben és színben, hozzá illő fa- és fémvázas szék, illetve fotel kínálattal megvásárolható design bútorboltunkban. Székeink bőr, szövet, NLF és műbőrborítással, étkezőasztalaink fa- és üveglappal egyaránt rendelhetők! Üzletünkben forgalmazott ADA ülőgarnitúráinkkal teljes harmóniában tudjuk berendezni otthonát.

Étkezőasztal formavilág

Asztal, szék, bárszék és a hozzá kínált karszék-kínálatunkat a modern formavilág, a kényelem, a praktikusság és a design jellemzi. Igényes kivitelben, magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek egyedi, design bútoraink. Az étkezőasztal alapanyagok furnérozott tölgy vagy bükk kivitelben választhatók, melyek az üzletünkben bemutatott színeken kívül bármilyen más egyedi színben is rendelhetők. Az étkezőasztal mérete, színe az alapméreteken felül, az Ön kérésének megfelelően tetszőlegesen módosítható. Lehetőség van az asztalfelületet kiválasztására is, így a falap helyett egyedi, minőségi üveglap mellett is dönthet!

Étkezőasztal funkciók

Az étkezőasztal tetszőleges nagysága nem csak az egyedi méret kiválasztásával érhető el, hanem azáltal is, ha bővíthető vagy kinyitható verzió közül választ. Mind a nyitás, mind a bővítő elem behelyezése az étkezőasztalba, egyszerű és gyorsan elvégezhető. Ezáltal egy kisebb méretű asztal rövid idő alatt egy nagyméretű családi étkezőasztallá bővíthető.

Szék és étkezőasztal egyedi és tökéletes harmóniája

Étkezőasztalainkhoz mind színben, mind formavilágában nagyon jól harmonizáló szék és karszék kínálattal állunk az Ön rendelkezésére. Elegánssá teszi a megjelenést, ha a kiválasztott étkezőasztal két végére a széktípusból nem a széket, hanem annak karszék változatát választja. A karszékek még kényelmesebbé tehetik az asztal mellett eltöltött időt és egyfajta különleges hangulatot is teremtenek. A modern, minimalista divatnak megfelelő kialakítású fémvázas székek még egyedibbé  varázsolhatják az Ön otthonát.