ASZTAL, SZÉK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

ASZTAL ÉS SZÉK

Az asztal és szék szintén nélkülözhetetlen a lakberendezésben. Minden otthonban találunk belőlük.

Ezerarcú székvilág

A kényelmes, többfajta üléskeménységgel készített székek borítása ugyanolyan módon, egyedileg választható a szövet és bőr mintakollekció segítségével, mint az ülőgarnitúrák és az ADA ülőgarnitúrák esetén. Egyedi, design székborítás esetében is több mint 200-fajta szövet, bőr, műbőr és az új technológiával készült NLF-bevonat közül van lehetősége választani. A sokfajta mintázat és ezekhez kapcsolódó színválaszték lehetővé teszi, hogy Ön egyedi széket, karszéket állíthasson össze önmagának. A szövetek és bőrök különböző struktúrája miatt nagyon magas igényeknek megfelelő anyagokat is tudunk ajánlani az egyedi ízlés kielégítésére. Kedvelt termék a könnyen tisztítható, ezért az étkezőkben igen szívesen választott bevonat az NLF. Praktikussága mellett vonzó ára is keresetté teszi. Nagyon széles választékban és rendkívül kedvező áron választhat bőrbevonatú szék, karszék és bárszék kínálatunkból, melyek szinte minden színben megrendelhetők.

A design bútorok harmóniáját, az összhang megteremtését segíti elő, hogy sok esetben a favázas szék lába is kérhető egyedi színnel. Ezzel lehetőség nyílik, hogy a fabútorok teljes összhangban jelenjenek meg az Ön konyhájában, étkezőjében. Izgalmassá varázsolhatja a nappalival egy légtérben lévő étkezőjét, ha a nálunk vásárolt ADA ülőgarnitúra szövetével vagy bőrborításával vonja be a székeit.

A design szék családtagjai: fotelek, padok

Az asztal és szék tökéletes párosítást kell alkosson! Design szék- és karszék-kínálatunk mellett, sokfunkciós fotel, bárszék kínálattal is rendelkezésére állunk, illetve egy és kétüléses padokat is kínálunk. ADA relax foteleinkben gombnyomásra kényelembe helyezhetik magukat. Ezen design bútoraink is szintén a teljes szövet és bőr kollekcióval rendelhetők. Kis helyiségben való sok szék tárolásához ideális megoldást jelenthetnek a rakásolható székek, melyekből több fajta modellt tudunk ajánlani.