EGYÉB LÁMPÁK

It seems we can't find what you're looking for.

EGYÉB LÁMPÁK

Lámpát választani nem egyszerű. Nem csak az jelenthet gondot, hogy találunk-e nekünk tetszőt, hanem az is sikerül-e, a helyiségbe vagy egy adott térbe mindenhová azonos formatervezésű, egymással harmonizáló világítótestet találni. Korábban ezzel nem volt probléma, ugyanis a lámpára úgy gondoltak, mint a látáshoz szükséges fényt biztosító tárgy.

Manapság viszont mindenki igyekszik a belsőtérhez design-ban is megfelelő lámpát választani. Lehet az plafonlámpa, függelék vagy csillár. Ezen kívül vannak olyan egyéb lámpák, mint például az állólámpák, az asztali lámpák, de ha nem állunk meg a benti térnél, akkor lehetnek kerti lámpák is. Ezek mind-mind olyan egyéb lámpák, melyek egyedi megjelenésükkel és formatervezésükkel bármilyen térben megállják a helyüket.

Ha az otthonába, olyan lámpát választ, amely tökéletesen passzol minden részlethez, akkor a kerthelyiségben miért ne tenne így? Nem csak beltéri, de kültéri lámpakínálatunk is modern stílusjegyeket hordoz magában. Nem csak kertekhez, de parkokhoz, medencékhez és az épületekhez jól illeszkedő világítótestek jelentősen hozzájárulnak környezetünk harmonikus egyensúlyához.

Nem csak az otthonok világításához kínálunk lámpákat. Vendéglátóhelyek kerthelységei vagy belső terei megvilágítására, vagy akár hangulatfénynek is választhat a széles lámpa kínálatunkból. A plafonlámpán, a csillárokon kívül az olyan egyéb lámpák is tökéletes választás, mint például az asztali lámpák, vagy akár a napjainkban nagyon divatossá vált falikar.

Üzletünkben berendezett enteriőrök tartalmaznak ADA ülőgarnitúrát, asztalt, széket, ADA fotelt, bárszéket, szőnyeget, függönyt, szekrényeket, lámpákat, festményeket, melyek harmonikusan összeillenek, ezáltal segítjük Önt a választásban.

Még több ötletért látogassanak el a Facebook vagy Instagram oldalunkra!