DÍSZTÁRGY

It seems we can't find what you're looking for.

DÍSZTÁRGY

A dísztárgy vásárlás nem könnyű! Kérdések sokasága merül fel. Magunknak, a lakásunkba vagy másnak vesszük ajándékba?

Megtalálni a helyes választ nem egyszerű, még akkor sem, ha magunknak vesszük. A választáskor nagyon fontos eldönteni, hogy csak egy apró tárgyat vagy a szobának, a lakásnak egy részét jelentősen meghatározó tárgyát szeretnénk megvenni, ajándékozni.

Egy apró mécsessel, egy kisebb gyertyatartóval vagy vázával ezt könnyen megoldhatjuk. Elegáns vonalvezetésű, letisztult és extravagáns termékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Az üveg és fém külön-külön is és együtt is nagyon izgalmasan formázzák meg ezeket a tárgyakat. Akár egyesével, akár többet megvásárolva egy-egy modellből izgalmas kompozíciókat, szigeteket hozhatunk létre a térben. Üzletünkben kiállított ADA ülőgarnitúráink, ADA kanapéink, a hozzájuk illeszkedő fafurnéros bútorok, szőnyegek, komplett egységet képeznek az ezekhez illő festményekkel és dísztárgyakkal.

Sokkal komolyabb és talán nehezebb is dönteni, mikor egy nagyobb, az egész helyiség hangulatát is jelentősen megváltoztatható, domináns szerepű tárgyat szeretnénk vásárolni.

Mit tudunk ehhez nyújtani? Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy a modern, minimál formatervezésű óráktól a képkeretekig, az olajlámpákon át az asztali kandallóig, a konyhai kiegészítőkön át szinte mindent.

A neves designer csapat – Jan Philippi & Team – által tervezett tárgyak szinte minden, napjaink vezető divatirányzataival harmonizálnak. Thomas Boger, Sam Leung és Christian von Ahn, mind-mind a szakma kiemelkedő egyéniségei, akik zseniálisan használják ezeket a nemes anyagokat és készítenek belőlük értékálló dísztárgyakat. Magas minőségű, egyedi termékekről van szó, melyeket kis darabszámban állítanak elő a világon. Stílus és igényesség jellemzi dísztárgyaikat.

Nem csak otthonában, de munkahelyén sem kell, hogy nélkülözze a dísztárgy nyújtotta örömet. Irodai kiegészítők sokasága teheti kényelmesebbé munkáját, illetve teremthet otthonos környezetet, amíg munkáját végzi. Kifinomult minőségben rendezheti be irodáját ezekkel a termékekkel.

Lepje meg szeretteit, ismerőseit, önmagát is bútorstúdiónkban bemutatott különleges, exkluzív ajándéktárgyak egyikével! Dísztárgyaink minden egyes darabja jól illeszkedik a modern és a klasszikus berendezésű otthonokba, valamint különleges ajándékot jelentenek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.