ÓRA

ÓRA

Az ember már időtlen idők óta időszakokra osztotta fel az életét és ennek mérésére különböző eszközöket használt. A kezdeti napórán keresztül az egyre bonyolultabb szerkezetű és egyre pontosabb toronyórákon át, a zsebórák kifinomult precizitásáig.

A mai óra sokak szemében a lehető leghétköznapibb tárgy, ami igaz is lehet addig a pillanatig, amíg bele nem gondolunk bele alaposabban micsoda tudáshalmaz és szakértelem szükséges egyetlen, átlagos időmérő eszköz elkészítéséhez.

Míg egy karóra szó szerint öltöztetheti az embert, az otthonunkban lévő óra nem csak Önt öltözteti, hanem a lakását is. Így az otthoni terekben is fontos a személyiségéhez és lakása megjelenéséhez megfelelő óra kiválasztása. Lehet az falióra vagy asztali a Rio Design termékkínálatában megtalálja a megfelelő darabot.

Az óra egy olyan hétköznapi tárgy, amely bármely lakásban megtalálható, de a legtöbben nem fordítanak rá kellő figyelmet. Pedig a megfelelőkiválasztása teljesen meg tudja változtatni a szoba hangulatát. Legyen az étkezőben, a konyhában, a nappaliban vagy a hálószobában választhat olyan terméket amely, tökéletesen passzol a többi lakberendezési tárgyhoz. Így teljes összhangban lesz a szoba és egyetlen harmonikus képet alkot majd.

A Rio Design folyamatos akciókkal várja a vásárlóit, így az órák terén is érdemes szétnézni, nem csak a webáruházban de az üzletünkben is.

További inspirációkért látogasson el a Facebook vagy Instagram oldalunkra!