EXTRA AKCIÓK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

EXTRA AKCIÓS BÚTOR

ADA ülőgarnitúrák, kanapék, székek, asztalok, dohányzóasztalok, festmények, polcok, szekrények… és még sok más termék, ami időszakosan kedvezőbb áron kapható. Ha szeretne egy jó fogást, érdemes megnézni extra akciós bútor kategóriában lévő termékeinket. Minden termékcsoportból találhatnak egy-egy igazán jó darabot. Időnként előfordul, hogy a vevőink elszámolják magukat és egy plusz darab már nem fér be a lakásukba. Ezeket külön kedvezménnyel árusítjuk.

Az extra akciós bútor nevéből adódóan is olyan ajánlat, ami a lehető legkedvezőbb árat jelenti. Olyan árat, amely egyszeri, talán vissza nem térő alkalom, azaz egy kihagyhatatlan ajánlat, amivel érdemes élni. Nappaliba, hálószobába, konyhába, étkezőbe, gyerekszobába, előszobába számos szín- és formavilágban kínálhatunk extra akciós bútorokat az extra akciós termékeink között. Ha kényelmes ágyat, praktikus szekrénysort, ágyazható ülőgarnitúrát, kihúzható kanapét vagy sarokülőt, modern konyha- és étkezőbútort szeretne, nézzen szét akciós termékeink között.

Kiállítási mintadarabjaink is rendszeresen megvásárolhatók nagyobb kedvezmény ellenében. Üzletünkben vagy raktárunkban pedig meg tudják tekinteni ezeket a bútorokat, ezzel is könnyítjük vásárlási döntésüket. Jöjjön el hozzánk, keressen bennünket és spóroljon akár több tízezer forintot vásárláskor!

A MaxCity üzletház földszintjén található, közel 250 m2-es üzletünkben a ma egyik legdivatosabb stílusirányzat design bútoraival, a minimál formavilágúakkal találkozhat. ADA ülőgarnitúra, ADA kanapé, ADA sarokgarnitúra, ADA puff és egyedileg tervezett szekrény, dohányzóasztal, étkezőasztal és szék kínálat jelenik meg széles választékban a különböző enteriőrökben. Minden termékünk életszerű környezetben kerül bemutatásra. Design bútoraink mellett szőnyegekkel, lámpákkal és kortárs magyar festők festményeivel tesszük teljessé a beállításokat.