FALIKAR

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

FALIKAR

Mikor lakást tervezünk, vagy vásárolunk számos szempont van, amit figyelembe kell vennünk. Ilyen a világítás, a lámpák és azok elhelyezése. Manapság már rengeteg típusból válogathatunk, azonban nem mindegy mikor melyikre esik a választás.

Minden lakás, minden helyiség más, mind méretében mind kialakításában. Szempont lehet a lámpaválasztáskor a beszűrődő fény mennyisége, iránya, a szoba méretei és arányai is. Szűkebb folyosókon, de akár nappalikban, vagy fürdőszobákban is praktikus választás lehet az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendő falikar!

Ez a falra szerelhető vagy abba illeszthető lámpa amellett, hogy kifejezetten praktikus, nagyon ízléses lehet, néhány dizájnos darab könnyen befolyásolhatja a lakás, az élettér hangulatát. Mindegy melyik helyiségbe tesszük, csalódást nem okozhat. Fénye jól irányítható, kialakítását tekintve akár az ágy fölött, olvasáshoz vagy éjszakai fényként is megállja a helyét. Kitűnő lehet az irodában is, ahol már nem férne el egy asztali lámpa, de nincs elég természetes fény, illetve csodás kiegészítés a plafonról lógó csillár mellett egy kellemes hotelszobában. Arról nem is beszélve, hogy akár a legkisebb folyosóra is tökéletes fényt varázsol!

Manapság szinte bármilyen stílusú, színű, formájú falikar között válogathatunk minden igényünknek megfelelően, hogy új lakásunkban, vagy akár egy felújítás során egységes stílust alakíthassunk ki.

Válasszon nálunk falikart, hogy az Ön kedvenc helyiségét is egy divatos, praktikus fényforrás tegye szebbé, komfortosabbá!