ÁLLÓLÁMPA

ÁLLÓLÁMPA

Egy állólámpa nélkülözhetetlen kiegészítője akár a nappalinak, akár a hálószobának. Mivel bárhová tehető és könnyen mozgatható egy igazán kis szobába is praktikus választás. Az állólámpák segítségével könnyű ráerősíteni az alapvilágításra, de akár designelemként is erősítheti funkcióját. Stílusai rendkívül sokfélék lehetnek. A klasszikus, kristály, modern, minimalista vagy vintage állólámpák garantáltan otthona díszei lehetnek.

Sokan úgy tartják, hogy a hálószobában, vagy nappaliban a mennyezeti lámpa mellé elengedhetetlen egy állólámpa, mert e nélkül nem tökéletes a szoba világítása. Ha valaki szokott este olvasni, akkor elengedhetetlen egy kis kuckó, ahol felkapcsolva az állólámpát bele lehet temetkezni egy izgalmas krimibe például. Mobilitásának pedig csak a kábel szab határt.

Egy állólámpa az olvasókarral lesz egész, ekkor a lámpa egy nagyobb, felfelé világító, és egy kisebb, koncentrált fényt adó lámpabúrával bír. Kellemessé teszi a teret, ha hangulatvilágításra van szükség. De a klasszikus állólámpák szállodák, hotelek, vendéglátó egységek kedvencei is. Otthonossá teszik a teret és meghitt fényszigeteket lehet létrehozni a segítségükkel.