TV-ÁLLVÁNY

TV-ÁLLVÁNY

A nappalik berendezésénél fontos kérdés a televízió és a hozzá kapcsolódó elektronikai berendezések elhelyezése, aminek alapja a tv-állvány. ADA ülőgarnitúráink ülőmagasságához hangoljuk a megfelelő magasságú tv-szekrényeket.

Széles választékban rendelhetők olyan tv-állványok, melyekben a CD-k, DVD-k tárolására alkalmas fiókok és egyedi tároló rendszerek vannak. Azoknak, akik falra szeretnék szerelni a televíziót, segítséget nyújtanak az exkluzív fali panelek.

A tv-állvány fölé kialakítható kisebb vagy nagyobb méretű polc vagy polcrendszer. Persze nem csak itt, hanem a lakás bármely pontján hasznos a nyitott vagy részben zárt polcrendszer, melybe a fafurnéros és üveg polcok egyaránt választhatóak, kombinálhatóak.

Számtalan esetben jelenthet problémát, hogy a fabútorok mellé szeretnénk még kiegészítőket, de nem találunk. Megkönnyítve az ilyen helyzeteket, kínálunk tükröket, virágládákat, konzolasztalokat, telefonasztalokat, de természetesen az egyedi kérésként megfogalmazott egyéb bútort is elkészítjük az adott méretben és színben, fa furnéros anyagból.

A bemutatott termékekre a magas színvonalú kézi gyártás, az igényes kivitelezés, tervezés és a rendkívül kedvező ár a jellemző. Az egyedi tervezhetőség miatt szinte korlátlan lehetőség nyílik arra, hogy a már meglévő bútorokhoz utólag készítsünk újakat, illetve kiegészítsük azokat.