DOHÁNYZÓASZTALOK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

DOHÁNYZÓASZTALOK, DOHÁNYZÓK

Dohányzóasztalok kategóriánk kínálata egyedi tervezésű, minőségi alapanyagokból készült bútorok széles választékából áll. ADA ülőgarnitúra és ADA kanapé választékunkhoz is jól harmonizáló modellekkel állunk vásárlóink rendelkezésére! Magas minőségű design bútorainkkal, hozzájuk illő dohányzóasztalainkkal és étkezőasztalainkkal egységessé tudjuk alakítani otthonát. Tölgy és bükk furnéros anyagból, bármilyen méretben és színben kapható dohányzóasztalaink fa- és üveglappal, illetve színes Lacobel üveggel is rendelhetők, melyet akár további tároló funkcióval is kiegészítünk azért, hogy a kiválasztott darab kinézetével és funkcióival egyaránt maximálisan megfeleljen az elképzeléseinek.

Álmodja meg, mi megvalósítjuk!

Kiállított design dohányzóasztal-modelljeink a legkedveltebb színekre vannak pácolva: wenge, világos dió, antik dió, cseresznye. Önnek azonban lehetősége van arra is, hogy a már meglévő, korábban megrendelt fabútorokkal megegyező színben válassza ki kis asztalát, ezzel is a tökéletes harmóniára törekedve otthonában. Dohányzóasztalainknak természetesen nem csak a színe változtatható, hanem a mérete is. Minőségi, design bútoraink gyártása során maximálisan igyekszünk az Ön igényeihez, elképzeléseihez igazodni. Mindemellett, a kedvező árainkat a kiválasztott dohányzóasztalon történő méret- és színváltoztatások nem módosítják jelentős mértékben.

A falapos vagy üveges felület, illetve ezek variációi számtalan lehetőséget nyújtanak Önnek, az egyedi, otthonához, bútoraihoz illeszkedő dohányzóasztalok megtervezésére. A lakásban lévő bútorokat és a már meglévő üvegfelületeket figyelembe véve megtervezzük Önnek az ideális sima vagy akár savmart üvegbetétet design asztalába. Szeretnénk figyelmébe ajánlani a festett Lacobel üveget, melynek segítségével bármilyen, egyedi, különleges színnel gazdagíthatja dohányzóasztalát és ezzel otthonát. Mindezek által különleges, sajátságos és nagyon kellemesen harmonizáló részt alakíthat ki a modern, minimál stílus jegyében.

Design és Funkció

Dohányzóasztalaink nem csak elegánsak, hanem a sokfajta funkció miatt hasznosak is, mivel kihúzható vagy nyomásra nyíló fiókkal is rendelhetőek. A fiókok, tárolók, melyeknek méretét szintén egyedileg kiválaszthatja, kiválóan alkalmasak a különböző távirányítók, magazinok elrejtésére.

Álmodja meg az otthonába tökéletesen illeszkedő, funkcióiban Önt maximálisan kiszolgáló dohányzóasztalt, és mi megalkotjuk Önnek! Designbútor-kínálatunk ezen eleme is magas minőségben és mégis rendkívül kedvező áron érhető el. Árainkat az is csak minimálisan változtatja meg, ha merészebb ötleteit is megvalósítjuk és például színes dekorkővel, homokkal vagy egyéb, az Ön lakásához illő, dekorációval díszítjük a kiválasztott dohányzóasztal üveges tárolóit.