FÜGGESZTÉK, CSILLÁR

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

FÜGGESZTÉK, CSILLÁR

A lakás bármely helyiségébe kínálunk világítótesteket (csillár, függeszték, plafonlámpa, olvasólámpa stb.). Termékeink sokszínűségét jellemzi, hogy az alacsonyabb árfekvésű, modern tervezésű lámpáktól egészen az exkluzív, lakását egyedivé varázsoló termékekig mindent megtalálhat nálunk.

A függeszték- és csillárkínálatunk olyan termékek sokasága, melyek a kivitelezésükkel is megragadják a figyelmet. Bármely szoba egyedivé tehető, a lámpáinkkal, legyen az akár a legszembetűnőbb függeszték vagy csillár. Minden ízlésnek megfelelően és bármilyen belső berendezéshez tud választani olyan függeszték, csillár közül, amely tökéletesen passzol a belső térhez.

Nem csak a lakások, de vendéglátó egységek enteriőrében is remekül mutatnak a csillárok. Elegáns, exkluzív hangulatot kölcsönöz a belső térnek. Manapság nem csak a funkciója miatt vásárolnak az emberek lámpákat, de a megjelenésük és a kivitelezésük is egy fontos szempont. Olyan lámpákat vásárolnak, amelyek kifejezik az ízlésüket és illenek a szoba hangulatához, berendezéséhez. Ezért is remek választás egy függeszték vagy csillár kávézók, éttermek belső tereiben is. Nem csak fényt adnak, de hangulatot is.

Ezek a termékek főként olyan helyiségekben jelentenek ideális választást, ahol a belmagasság is engedi. Nagyobb belmagasságú terekben még inkább tud érvényesülni az elegancia és kifinomultság.

Üzletünkben berendezett enteriőrök tartalmaznak ADA ülőgarnitúrát, asztalt, széket, ADA fotelt, bárszéket, szőnyeget, függönyt, szekrényeket, lámpákat, festményeket, melyek harmonikusan összeillenek, ezáltal segítjük Önt a választásban.

Még több ötletért látogassanak el a Facebook vagy Instagram oldalunkra!