ADA termékek

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

ADA TERMÉKEK

Az osztrák ADA márkanév évtizedek óta a legmagasabb színvonalat képviseli a bútorgyártásban. A vállalat saját fűrészüzemétől kezdve, a gyártáson, a csomagoláson át egészen a kiszállításig, szinte minden folyamatot házon belül hajtanak végre.

Az ADA termékek esetében a tervezés és a kivitelezés számítógépes vezérlésű gyártási technológiát jelent. De a pontosság és az utánkövetés is ugyanolyan fontos szerepet játszanak, mint az ügyfélorientált gyártás. Az ADA legnagyobb előnye azonban az alkalmazottak elkötelezettsége. A rugalmasság, a megbízhatóság, a rövid szállítási határidők és a szállítási határidők abszolút betartása jellemzi őket és ez egyik erősségük is. Ezeket az alvállalkozóktól is elvárják.

Az ADA gyár számára vevői elégedettsége a legfontosabb. Ezt a gyártási folyamatok és a modellek folyamatos optimalizálása és az állandó minőségellenőrzés  révén érik el. A legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően gyártják termékeiket.

Az ADA termékek megnevezés azt jelenti, hogy a gyár fő termékei az ADA ülőgarnitúrák, az ADA kanapék, az ADA fotelek, az ADA ágyak, az ADA matracok és az ADA ágyrácsok. A bútorpiac meghatározó szereplőiként termékeiket főleg Nyugat-Európában értékesítik, de a RIO Design áruház segítségével egyes termékei hazánkban is kaphatók. Vannak olyan ülőgarnitúrák, melyeket például kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon.

A cég négy üzeméből kettő Magyarországon található, amivel munkalehetőséget is teremt a hazai piacon.

Az ADA termékek modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek!

A fejlesztéseknél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre, míg a fejlett, környezetbarát gyártási eljárások szavatolják a bútorok minőségét. A kárpitozott bútorok a nemzetközi előírások és szabványok alapján készülnek. A modellek sokszínűsége, aprólékos kidolgozása, óriási elem- és szövetválasztéka és nem utolsósorban elérhető ára garantálja, hogy megéri az ADA bútorait vásárolni.

Látogasson el üzletünkbe, a Max City lakberendezési központba, ahol a földszinten találja áruházunkat. Tekintse meg és próbálja ki ülőgarnitúráinkat!

Max City lakberendezési üzletház:
2045 Törökbálint Tópark u. 1/a földszint 6-os üzlet.