AKCIÓK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

BÚTOR AKCIÓK

Ki mondta, hogy akciók csak időszakosan lehetnek? Az év minden napján bútor akciók várják a vásárlókat a Rio Design webáruházában és üzletében is.

Ki ne örülne annak, hogy számos termékhez kedvezményes áron juthat hozzá? ADA kanapék, székek, asztalok, dohányzóasztalok, szekrények, polcok széles kínálata közül válogathat akciós áron. Minden termékcsoport közül megtalálja azt a darabot, amely pontosan passzol az Ön lakásába is. Mindezt kedvezményes áron a folyamatos akcióinknak köszönhetően.

Mitől lesznek a termékek a bútorakciók biztos darabjai?

Általában a kiállítási mintadarabok azok a termékek, amelyeket rendszeresen nagyobb kedvezménnyel árusítunk. Előfordul azonban, hogy a vásárlóink elszámolják magukat és egy-egy bútordarab már nem fér be a lakásukba. Ezeket a termékeket is a bútor akciók keretében külön kedvezménnyel árusítjuk.

Azonban nem csak ezek a termékek vásárolhatók meg kedvezményes áron. Számos kedvezménnyel várjuk a vásárlókat, olyan termékekre is, melyek nem a kiállítási mintadarabok. Nem csak bútorokra, de festményekre, tükrökre valamint egyéb dísztárgyakra is érvényesek a folyamatos bútor akciók.

A termékeket nemcsak a webáruházban lehet megtekinteni, hanem az üzletünkben vagy a raktárunkban is. Ezzel is segítjük a megfelelő bútor kiválasztását, amely hosszú időn át az Ön lakásának egyik legszebb darabja lehet.

Még több bútor ötletért és akciós termékért látogassanak el a Facebook vagy Instagram oldalunkra!