KOMÓD

KOMÓD

Nap mint nap szembesülünk azzal a problémával, hogy akárhányszor teszünk rendet a lakásban, egy pillanat múlva újra rendetlenség van. Sőt, a sok holmi között már egy leheletnyi hely sincsen, nem, hogy dobozoknak, amikben tárolhatnánk őket.

Ilyenkor nyújthat kiváló segítséget egy komód a rendszerető lelkeknek! Ezek az alacsony, széles bútorok sok-sok hasznos funkcióval rendelkeznek. Kihúzható fiókjaikba pakolhatunk ruhákat, játékokat, könyveket, szinte bármit, ami útban van. Azoknak a tárgyaknak is megfelelő helye lesz, amire már nincs szükségünk, de még nem szeretnénk megválni tőle mindaddig, amíg egyszer képesek nem leszünk rá. Ezzel sokkal rendszerezettebbé válik környezetünk, ettől pedig akár kedvünk is javulhat, hiszen újra öröm lesz végig nézni a szobán!

Kisebb szekrények tetejére is pakolhat tetszése szerint növényeket, fontos papírokat vagy kedvenc családi fotóját. Egy dizájnos komód kiváló eleme lehet egy nappalinak, hálószobának, akár még irodáját is kiegészítheti egy-egy ízléses darabbal. Ez a bútor viszonylag kis helyet foglal, így nem lesz zavaró a mindennapokban, épp ellenkezőleg, a korábban szanaszét heverő dolgai most végre egy helyen lehetnek.

A Rio Design-nál számos, akár egyedi méretű, több színű komód közül választhat, mi pedig mindenben segítünk Önnek, hogy biztosan megtalálja az igazán megfelelőt, amelyik illeszkedik a többi bútor stílusához vagy a szoba méreteihez és színvilágához is egyaránt. Széles választékunkban mindenki megtalálja a tökéleteset!