LAKÁSKIEGÉSZÍTŐK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

LAKÁSKIEGÉSZÍTŐK – FESTMÉNY, TÜKÖR, ÓRA, DÍSZTÁRGY

A lakáskiegészítők töltik meg élettel a tereket. Megtörhetik a hétköznapok egyhangúságát, mert ezek a tárgyak jelentik az utolsó simításokat, hogy otthonunk valóban tükrözze a személyiségünket.

Mivel egy otthonhoz, házhoz tartozó lakáskiegészítők nemcsak a szoba stílusától, hanem legtöbbször a teret uraló ember személyiségétől függnek, ezért a választott tárgyak képviselik őt. Ezek a lakáskiegészítők lehetnek olyan tárgyak, amelyeknek nincs közvetlen funkcionális célja, de lehetnek olyanok is, amik a dekoratív funkciót a praktikussággal kombinálják. Ilyenek lehetnek például a vázák, a képek, az órák és a tükrök.

Számukat is egyedi tényező határozza meg. Lehet, hogy valakinek sok van, de vannak olyanok is, akik nem szeretnek takarítani ezért csak néhány stílusos, meghatározó darabot szereznek be. Az igazán jó lakáskiegészítők képesek kompenzálni egy-egy helyiség hiányosságait vagy életet lehelni olyan terekbe, aminek fagyott a hangulata.

Ezek a funkcionális és dísztárgyak szinte bármely otthoni térben, munkahelyen, üzletben, vendéglátóhelyeken és még a turizmusban is feltűnnek. Nincs olyan terület, ahova nem lehet betenni egy-két ilyen darabot. Nincsenek kőbe vésett szabályok, csak az számít, hogy a teret legtöbbet használó emberek jól érezzék magukat. Éppen ezért lehetnek szuper vagy éppen nagyon elrontott ajándékok. Utóbbi esetben ezért érdemes figyelni arra, hogy az ajándékba adott termékek az ajándékozott stílusához igazodjanak.