PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA, KANAPÉ

It seems we can't find what you're looking for.

ADA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ

Ausztria egyik legnagyobb, már 50 éve működő bútorgyára az ADA möbelfabrik régóta partnerünk. Az ülőgarnitúrák és ágyak főleg a nyugat-európai piacra készülnek, de mint az ADA partnere, üzletünk is forgalmazza több terméküket. Így, több mint 2000 alkalmazott, 150 000 négyzetméteren fáradozik azon, hogy az Önök elégedettségét elnyerje.

Az ADA által készített ülőgarnitúrák nem csak modernek, kényelmesek, esztétikusak, hanem kimagasló minőségűek is!
Modelljeik sokfélesége, aprólékos kidolgozása, óriási elem- és szövetválasztéka és nem utolsósorban elérhető ára garantálja a vásárlók elégedettségét. Üzletünkbe látogatva, személyesen is tapasztalhatja az ADA nagyszerűségét!

Mi az ADA bútorgyár sikerének titka?

Az ADA ülőgarnitúrák széppé, egyedivé teszik otthonát:

A formavilág egyedi, letisztult, modern.
A modellválaszték sokszínű. A minimal design és az íves garnitúrák egyaránt megtalálhatók a választékban.
Az elemek választéka is sokszínű. Legtöbb modellnél rendelhető sarokgarnitúra, kanapé, fotel, puff, U alakú sarokgarnitúra és ezek az elemek többféle méretben is választhatók. Ha a standard elemek mellett egyedi gyártású, egyedi méretű elemet szeretne, abban is segítünk.
Bevonó anyagaik sokfélék. Színben és sturktúrában is különbözhetnek: textilbőr, bútorszövet, NLF (lemosható speciális szövet) és bőr.
Legalább 500-féle kárpitozást választhatnak vevőink, ezzel téve egyedivé ülőgarnitúrájukat.
Az ADA ülőgarnitúrák kényelmessé teszik otthonát:

Funkciók sokasága, segíti az Ön kényelmét. Az ülőgarnitúrák nagy része, többféle karfával, lábbal, lábszínnel, ülőfelülettel rendelhető.
Használatuk sokfélesége hozzájárul a kényelemhez, hiszen ágy és relax funkció, ágyneműtartó, dönthető hát- és fejtámla, illetve nyaktámasz is rendelhető.
Gyorsaság, megbízhatóság, kiváló ár:

2-4 hetes szállítási határidő
Kiváló minőség. Stabil, keményfa vázszerkezet, kiváló kárpitok és habok, valamint minőségi vasalatok teszik megbízhatóvá. Ezt erősíti a nagy tapasztalatú szakembergárda minőségi, precíz munkája.
Kiváló ár-érték arányú termékek!

ADA kárpitozás sokszínűsége
Az ADA kínálatában, textilbőrök, lemosható NLF szövetek, szövetek és valódi bőrök rendkívül széles választéka is megtalálható.

Mindegyik modelltípus rendelhető az összes típusú textilbőrrel, NLF lemosható anyaggal és szövettel. Ezeket 04-20-ig kategóriába soroljuk.
Az ADA gyár több mint 500-féle bútorszövetet tart raktáron, így ezek bármelyikéből azonnal el tudják készíteni a kiválasztott ülőgarnitúrát.
A modelleken kombinálhatók a különböző kárpitok. Például: különböző szövetek, vagy szövet és textilbőr is választható egyazon garnitúrára. Azonos szövetkategórián belüli, két különböző szövet választása esetén, semmilyen felárat nem számítunk fel. Akkor számoljuk a magasabb szövetárat, ha a két különböző szövet különböző árkategóriába tartozik.
A bútorszövetek összetételüket tekintve is sokfélék. Legfontosabb, hogy mindegyik kiváló kopásálló tulajdonsággal rendelkezik. Az Ada 30 000-600 000-es kopásállóságú anyagokkal dolgozik. Ez garantálja bútoraik időtállóságát. A felhasznált alapanyagok tekintetében szintetikus és természetes anyagok is előfordulnak.
Speciális anyaguk az NLF típusú, lemosható bútorszövet, az ANA. Szavasbőrre hasonlít, puha tapintású, kissé bársonyos felületű. Nedves kendővel eltávolítható róla a szennyeződés.
Valódi bőrökkel is rendelhetők az garnitúrák. A bőröket három kategóriába osztjuk, áraik szerint. Mind jó minőségű, csak struktúrájukban és színeikben eltérőek.

Végezetül néhány fontos tanács, mellyel hosszú ideig megőrizheti ülőgarnitúrája szépségét:
A kárpitozott bútorok tulajdonságai
Mivel kárpitozott bútoraink kizárólag kézi munkával készülnek, minden egyes bútordarab egyedi. A kárpitozott bútornak nem csak szépnek kell lennie, hanem kényelmesnek is, hiszen a vásárló a fotelben vagy kanapén szeretne kikapcsolódni és kipihenni a mindennapok fáradalmait. Az üléskényelem szempontjából döntő fontosságú a kárpitozott bútor felépítése. Ezen kívül a bútoroknak stabilnak, biztonságosnak, hosszú élettartamúnak, jól kidolgozottnak kell lenniük és az egészségre nem ártalmas anyagokból kell készülniük. Honlapunk információt nyújt kárpitozott bútoraink különleges tulajdonságairól és a felhasznált anyagokról is.

Váz
Az összes felhasznált tömörfa ausztriai erdőkből származik, saját fűrészüzemben vágják fel és, 800 m-rel a tengerszint fölött, körülbelül 9 hónapon át szabad levegőn tárolják, majd a feldolgozás előtt szárító kamrákban készre szárítják.

A nagy felületű részeket – modelltől függően – forgácslapokból, OSB-lapokból vagy furnérlemezből készítik, amelyek megfelelnek az érvényes európai szabványoknak. A keresztösszekötők tömör fenyőből készülnek, az összes tartóelem pedig tömör bükkből. A nagy felületű elemek és a keresztösszekötők között kemény farostlemezt vagy kemény kartont alkalmaznak takaróelemként.

A kárpit felépítése

 • Szövet vagy bőr huzat
  Szivacsos karfa
  Ülés- és támlakárpit, nem szőtt (vlies) kárpitanyag
  Poliéter hab, hideghab vagy rugóbetétes ülőfelület
  Háttámla poliéter szivaccsal
  Kárpittartó hevederek
  Hullámrugók speciális nemesített rugóacélból
  Váz: tartóelemek tömör bükkből
  Tömör fa, alumínium, krómozott és festett fémlábak