TÜKÖR

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

TÜKÖR

A tükör, a fali tükör életünk nagyon fontos kelléke. Szinte elképzelhetetlen lenne egy lakás vagy egy üzlet tükrök nélkül.

Rengeteg szakma számára elengedhetetlen, hogy rendelkezzen tükörrel. Gondoljunk csak bele, milyen lenne egy szépségszalon, egy ruhaüzlet vagy akár egy autó tükrök nélkül? Nem lenne egyszerű az élet és kevesebb lenne a vásárló is. Tehát vannak olyan szakmák, terek, ahol nem csakhogy ajánlott, hanem egyszerűen nélkülözhetetlen is a tükör vagy a fali tükör.

Otthonunkban is nélkülözhetetlen a tükör, hiszen csodálatos érzés lehet megpillantani magunkat egy kellemes sminkben vagy egy új lélegzetelállító ruhában. Nem beszélve arról, hogy egy tükör mindig használható remek dekorációelemként is. Nem véletlen, hogy a lakberendezők körében is nagyon kedvelt dekorációs elem és hatalmas segítség, mert a tükrökkel nagyobb tér illúzióját lehet kelteni és fényesebbé tehetik a világosítani, nagyítani kívánt teret.

A tükrök között rengeteg a stílus, a forma és a típus szerinti választék.

Mindenki megtalálhatja az igényeihez és stílusához leginkább hozzáillő darabot. A minimalista stílusú kisebb-nagyobb tükröktől a gyönyörű romantikus antik darabokig bármilyen kinézetű tükrökkel találkozhatunk.  Igényeinkhez mérten válogathatunk funkciójuk vagy stílusuk szerint is.

Nagyon népszerű darabok a fali tükrök, álló tükrök, keretes tükrök és a smink tükrök. A RO Art & Design hatalmas választékának és hála mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb darabot. Törökbálinti üzletünkben vagy a webshopunkban mindenki a tükrök Mekkájában érezheti magát. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek az ügyfél igényeinek feltérképezésében, elképzeléseinek megvalósításában és akár az egyedi igények kielégítésében is.

További részletes információkért tekintse meg termékkínálatunkat. Személyes tanácsadásért és segítségért pedig látogassanak el törökbálinti üzletünkbe.