VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Már bútorstúdiónk kialakításakor is az volt a célunk, hogy olyan egyedi, minőségi termékeket forgalmazzunk kedvező áron, mellyel széles vásárlói réteg igényeit elégíthetjük ki. Természetesen mindezt a vásárlók legnagyobb elégedettsége mellett. Mert az a legfontosabb számunkra, hogy a tőlünk vásárolt bútorok örömmé tegyék a hazatérés élményét. Ezért mi mindig szívesen fogadjuk a visszajelzéseket!

Nagyon kedves és korrekt kiszolgálásban volt részem. A különleges kéréseimnek is teret adtak. Szívesen ajánlom a céget kanapé és bútorvásárlásra!
Prémium minőségű ülőgarnitúrák és Kanapék, ha szeretne igényes bútort a házába, esetleg lakásába csak ajánlani tudom.
Sok keresgélés után itt rendeltük meg az ülőgarnitúránkat. Az eladók végtelenül kedvesek és szolgálatkészek voltak. Az egyedi méret sem jelentett gondot. Bár máshol is ilyen felkészültséggel, és minőségi választékkal találkozna az ember. Csak ajánlani tudom.
5 éve vásároltam a Rio-tól először. Most pedig már a harmadik alkalom, hogy innen veszek bútort. Csak azoknak ajánlom, akik minőségi és ízléses bútort keresnek. 🙂 Nekem fontos az otthonom. Innen rendezem be.
Nagy választék, profi kiszolgálás.
A bolt szuper, a munkatársak segítőkészek és kedvesek. A Tom Tailor Boxspring ágyat csak ajánlani tudom, élmény rajta az alvás. A reklamációnkat is azonnal, zökkenőmentesen orvosolták, megfelelő tájékoztatással és segítséggel.
Nekem nagyon tetszett az üzlet! Bevallom már egy ideje szemezgettem a honlapon található ágyakkal. Most végre eljutottam a törökbálinti üzletbe, és nem bántam meg. Azóta egy egyedi és szuper kényelmes Tom Tailor ágy boldog tulajdonosa vagyok!
Különleges csillárt és ülőgarnitúrát kerestem. Nos, a Rio Designnál mindkettőt megtaláltam. Elégedett vagyok az üzlettel, mert széles a választéka és korrektek ár-érték arányban. Még az eladók is kedvesek és segítőkészek. Megérte kimenni Törökbálintra.
Nagyon szép és minőségi bútorok, kedves és végtelenül segítőkész kiszolgálás. Sajnos csak öt csillag a maximum, amit adhatok. Több ilyen design bútorokkal foglalkozó üzlet kellene ennyire tapasztalt kolléganővel!! Köszönöm még egyszer!
Köszönöm, hogy sikerült a legmegfelelőbb bútort kiválasztani. Mindenkinek csak ajánlani tudom, segítőkész értékesítők segítségével válogathatsz a minőségi bútorok közül!
Minőségi ülőgarnitúra és kanapé széles választékban, kedves segítőkész kiszolgálás csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha szeretne egy tartós bútort, ami mind ezen felül még jól is mutat bármilyen lakásban menjen be hozzájuk.
Személyre szabott bútorok, kedves és szakszerű kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Minden kívánságunk teljesült!
Évekkel ezelőtt vásároltam egy textil ülőgarnitúrát. A mai napig kiváló a minősége, pedig három gyermekkel használjuk nap, mint nap. Most étkező asztal, szék vásárlás előtt állunk, és természetesen őket keresem fel ismét 🙂
Remek értékesítők, jó ár-érték arány! 🙂
Minőségi bútorok, udvarias, precíz, mindenre kiterjedő kiszolgálás. A minőségi bútorokhoz… minőségi árak. Ajánlom.
Miko baratommal egyutt 5 csillagra ertekeljuk az uzletben tapasztalakat. Nagyon jo minden.
Kedves, segítőkész kiszolgálás, csak ajánlani tudom!
Nagyon kedves a kiszolgálás! Korrekt és minőségi! Csak ajánlani tudom!!!
A megvásárolt székek elképesztően kényelmesek. Kiemelkedően jó a szolgáltatás.
Nagyon meg vagyunk elégedve az új ADA ülőgarnitúránkkal. Professzionális minőség, teljesen a mi ízlésünkre szabva.
Már többször is voltam az üzletben,mindig nagyon kedves kiszolgálást kaptam. És teljesen teljesen oda vagyok az új ülőgarnitúrájukért.
Örülök, hogy újra Önöket választottam, mert most sem csalódtam! Köszönöm a sok segítséget a kedves kiszolgálást és a szép étkezőgarnitúrát is.
Köszi Rio Design a szíves kiszolgálást és a szupi új ülőgarnitúrát!
Nagyon kedvesek és nagyon segítőkészek voltak, és rengetegféle a választék és vasárnap is nyitva vannak.
Minden tökéletesen zajlott le, a rendelés, kiszolgálás, szállítás, minőség, udvariasság.
Minőségi bútorok, kedves és lelkiismeretes személyzet. A kategóriához tartozó árak.
Kedves kiszolgálás, nagy választék és magas minőség.
Great sofas, friendly and helpful staff.

Ha képeket is szívesen látna, akkor a főoldalunkon talál egy virtuális sétát, vagy látogasson el a Bútoraink otthonokban oldalra! Személyesen pedig a MaxCity-ben lévő áruházunkban, Törökbálinton várjuk!