Különleges festmények - személyre szabottan

   Az üzletünkben kiállított festmények a Svia Gallery alkotásai. A Gallery vásárlóközpontú szemlélete egyedülálló vonalat képvisel a lakberendezési szcénában, hiszen a kiállított alkotások mellett teljesen a megrendelő igényeire szabva készítenek festményeket, így az adott enteriőrbe legjobban passzoló alkotás valósulhat meg. Vásárlói számára mintegy vizuális garanciaként a galéria felajánlja, hogy látványtervbe illeszti a leendő képet, akár több szín illetve méretverziót is, ezáltal a döntésben is segít, valamint láthatjuk, nagyjából hogyan fest majd az enteriőrünk a képpel a falon.

   Természetesen van aki a meglátni és megszeretni elv híve, azonban a galéria tapasztalatai azt mutatják, hogy a megrendelők 90% -a kihasználja a lehetőséget és egyedi méretben, egyedi színvilággal, sőt akár teljesen egyedi kompozícióval rendeli meg a galéria kínálatából a neki legjobban tetsző darabot.

   A fémes hatású képek egy nagyon egyedi, különleges technikával készülnek, mely mögött a művész hosszú évekig tartó kísérletezése áll. Akár a természet struktúrái ihlette, akár a kalligrafikus képek közül választunk, biztosak lehetünk benne, hogy az a kép csakis hozzánk készült, és nincs belőle még egy ugyanolyan. A nagy méretű, impulzív, élénk színeket felvonultató női portrék szintén figyelemfelkeltő elemei lehetnek az adott térnek, legjobban a nagy falfelületeken, nagyobb terekben mutatnak igazán.

  A galéria nyitott teljesen más stílusból kiinduló elképzelések elkészítésére is, melyeket a művésszel egyeztetve valósíthatunk meg. Az üzletünkben jelenleg 50% akcióval lehet a kiállított festményeket hazavinni. Aki pedig egyedi festményt szeretne, azt bemutatjuk a festőművésznőnek és vele folytatni tudják az egyeztetéseket.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.