TOM TAILOR ÁGYAK, MATRACOK, ÁGYRÁCSOK

It seems we can't find what you're looking for.

TOM TAILOR ÁGYAK, MATRACOK, ÁGYRÁCSOK

A TOM TAILOR CASUAL HOME kollekció lehetővé teszi, hogy nappalinkat vagy hálószobánkat egységes stílusban rendezhessük be. A Tom Tailor ágyak, matracok, ágyrácsok kategória minden egyes terméke magas minőségű hálószobabútorok, kiegészítők segítségével varázsol tökéletes és egységes otthont.

A Tom Tailor ágyak, matracok, ágyrácsok esetében a Tom Tailor brand garancia arra, hogy a leendő vásárlók nem fognak csalódni a választásban. A hagyományos skandináv és a prémium kategóriás szállodai alváskultúra része a megfelelően megépített boxspring ágy. Az igényesen kárpitozott tömörfa váz alatt három egymástól jól elkülöníthető szerkezeti egység van. Alsó doboz feszes bonellrugós szerkezetet rejt, aminek feladata a fölötte lévő rétegek feszes alátámasztása, tehermentesítése. A középső eleme hagyományosan egy táskarugós matrac, amely lehet egy hagyományos táskarugós rendszer, vagy mini zsákrugó réteggel fokozott matrac. Az ágyak legfelső eleme a topper réteg, amelynek feladata a komfort. A fedőmatrac alapanyaga sokféle: latex, gyapjú, pehely, kashmir, gyapjú.

Szállodaláncok (pl. Radisson) esetén nem ritka, hogy a konkrét beszállító konkrét modelljét írják elő – ezzel biztosítva az adott szállodákra jellemző egységes minőséget és a tökéletes alvás lehetőségét.

De a CASUAL HOME kollekcióból választható lazán elegáns ülőgarnitúra, kanapé, ágy, fotel, szőnyeg, párna és egyéb textil kiegészítő is. Ha kollekciónkat személyesen szeretné megismerni jöjjön el törökbálinti üzletünkbe!