CSAK A RIO DESIGN ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉKEK

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

Csak a Rio Design által forgalmazott termékek

Ha már lakberendezésről beszélünk, akkor fontos az egyedi kialakítás. Nagyot nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy senki nem szeretne ugyanolyan hálószobát vagy nappalit, mint amilyen a szomszédnak van. Ennek elkerülésére pedig nagyszerű választás a Rio Design által forgalmazott termékek megvásárlása.

Olyan termékeket kínálunk, melyekkel nem találkozik minden nap az ember. Különleges és egyedi tervezésű ADA kanapék, ágyak, olyan termékek, amelyek csak a Rio Design által forgalmazott bútorok. Így, ha egyedi nappaliban vagy hálószobában gondolkodik, akkor nézzen szét az ADA kanapé, ülőgarnitúra, fotelek vagy ágyak termékek kínálata között!

Az ADA bútorgyár egyes termékei kaphatóak Magyarországon, de vannak olyan ülőgarnitúrák, melyeket csak és kizárólag általunk forgalmazott termékek. Így a nálunk vásárolt termékek egyedi jelleget kölcsönözhetnek az otthonának.

Hogy megkönnyítsük a választást, nem csak a webáruházunkban nézheti meg a termékeinket, hanem a Max City Lakberendezési Áruházban található üzletünkben is. Így nem csak megcsodálhatják, de ki is próbálhatják a csak a Rio Art & Design által forgalmazott termékeket is.

Üzletünkben berendezett enteriőrök tartalmaznak ADA ülőgarnitúrát, asztalt, széket, ADA fotelt, bárszéket, szőnyeget, függönyt, szekrényeket, lámpákat, festményeket, melyek harmonikusan összeillenek, ezáltal segítjük Önt a választásban.

Mivel a Rio Design folyamatos akciókat kínál a vásárlóinak, így az akciók között is biztosan található olyan termék, amely jó választás nem csak otthonra. Még több csak általunk forgalmazott termék között inspirálódhat, ha ellátogat a Facebook vagy az Instagram oldalunkra is.