A 4-részes Uránusz dohányzóasztal

Szimmetrikus formáinak köszönhetően a 4- részes Uránusz dohányzóasztal ideális választás.

Bátran kijelenthetjük, hogy a képen látható elemek teljes harmóniában vannak egymással.

A 4-részes Uránusz dohányzóasztal szimmetrikus és izgalmas formáinak köszönhetően nem csak dohányzóasztalként, hanem remek dekorációs elemként is funkcionálhat. A felső részén 4 részből álló Uránusz dohányzóasztal anyaga többféle változatban elérhető: tölgy vagy bükkfafurnér ,de felár ellenében dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető. A dohányzóasztalt különböző színekre lehet pácolni. Ennek köszönhetően a fa megtartja eredeti mintázatát, de az asztalnak sokféle színárnyalatot kölcsönöz. Világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín az, amelyek a legnépszerűbbek.

Igény szerint a 4-részes Uránusz dohányzóasztal natúr kivitelben, pácolás nélkül is választható. Ebben az esetben a fa természetes színe jobban érvényesül a lakkozás alatt, így igazi rusztikus stílust érhetünk el vele. Az egyedi színben rendelhető 4-részes Uránusz dohányzóasztal színének száma szinte végtelen, így akár, igény szerint a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítania dohányzóasztala színét.

A 4-részes Uránusz dohányzóasztal mérete90 x 90 cm, magassága 30 cm. Ez a méret jól illik a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz. Ha üzletünkben ADA vagy Tom Tailor ülőgarnitúrát vásárol, akkor az ülőgarnitúra lábainak vagy a kárpit színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, így tökéletes összhangot teremthetünk az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal között.

Az asztal egyedi méretben is készülhet, melyre egyedi árajánlatot adunk. Az asztal alá fiókot is lehet rendelni, így lesz egy praktikus tároló helyünk, mely nem észrevehető. További dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.

Ha további bútorainkat is szeretné megtekinteni személyesen, szeretettel várjuk törökbálinti üzletünkbe, amely a MaxCity földszintjén található. További információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS